Problém s otcovství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #194884 18.7.2019 23:41

Ahoj lidičky potřebovala bych poradit. Vím že si budete myslet že si to není pravda, jenže je. Tak já začnu
Mám přítele jsme spolu něco přes rok. Přítel je z dvojčat a jsou úplně stejný. Chtěl vyzkoušet 3, ale trošku jinou 2 kluci a 1 holka. Dvojče přítele je můj dobrý kamarád tak jsme se s ním domluvili. Rodiče dvojčat odjeli, tak jsme se na to vrhli. Nejdříve můj přítel a pak jeho bratr.
Druhý den ráno když jsme se probudili, tak jsme zjistili, že si zapomněli vzít kondom. A já ze zdravotních důvodu nemůžu brát antikoncepci.
Jenže jsme si mysleli že je všechno dobrý dva měsíce nic. Ale když jsme šli na oslavu narozenin jedno kamaráda nebylo mi moc dobře. Tak jsme já a dvojčata jeli k nim. A mezi dveřmi jsem omdlela. Kluci mě hned odvezli do nemocnice a tak zjistili že jsem ve 2 měsíci a čekám dvojčata.
A musíme počkat než se to narodí a to už dlouho trvat nebude. Mám termín 1. srpna. Bojím se co když to bude přítele bráchy a nebo to jedno bude jednoho a druhý druhého. Doktor mi řekl že je to možné.
Co mám dělat? Mám udělat testy otcovství? Co byste dělali na mém místě?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Akoze fakt neverim, ze je tento pribeh pravdivy. Ist do strojky s bratom? A zabudnut nasadit kondom? Hlava mi to fakt nebere..
    Kazdopadne, ak by to fakt bola pravda, tak nema absolutne ziaden zmysel riesit, koho su to deti. Otcovstvo nikdy na 100% u dvojcat neurcis.

  • Něco podobného se stalo v reálu :https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/501496-praveho-otce-neslo-zjistit-brazilsti-bratri-dvojcata-budou-na-dite-platit-oba.html
    Takže pokud tento příběh není smyšlený a bratři jsou jednovaječná dvojčata, tak dokázat otce bude nejspíš nemožné.

  • :-D:-D:-D tak jestli jsi mluvila s doktorem, tak jsi mu měla polozit vsechny tve otazky. Určitě bys dostala odbornejsi odpoved nez tady nazory:-D

  • Zanthia119.7.2019 7:01

    A je to tolik důležité, která spermie to byla? Chlapci si za to můžou sami, jak se může stát, že až ráno se "zjistí", že oba troubové "zapomněli" na kondom, to jste byli zfetovaní či co???

  • Je to lež. Jít do trojky s bratrem - uvěřitelné. Ale
    1) Že si oba zapomenou vzít kondom?
    2) Ve druhém měsíci jsi 2-6 týdnů po oplodnění, takže by to ani nevycházelo na ten večer před třemi měsíci.
    3) Pokud už jsi v termínu, určitě bys už otcovství řešila. Musí se na matriku, potvrzení o otcovství a všechny věci okolo, které těhotné musí vyřešit. Neřeší se to v době porodu na Womenzone.
    4) Pokud už jsi v termínu, normální matka (zvlášť při očekávání dvojčat) by byla už s dětmi propojená, těšila by se na ně. Přijde mi dost bezcitné o svých dětech, které nosíš tolik měsíců pod srdcem napsat "Co když to bude přítele bráchy".

    Takže mi to přijde naprosto nevěryhodné, hezká sci-fi. Bráchové se k tomu asi nijak nestaví a ty jsi se půl roku někde zapomněla.

  • stupidiack21.7.2019 10:53

    Prázdniny pokračují. :-D Fake jako blázen! :-D

  • buccaneerka219.7.2019 5:03

    A tys měla v tom měsíci, kdy byla trojka, dvě ovulace? A čekáš dvojvaječná dvojčata? Je hoooodne vzácné, že by měla dvojčata rozdílného otce. Pokud jsou stejně stará miminka, budou z jedné ovulace, a teda budou mít stejného otce.
    Jestli jste trojku opakovali, tak by mohly mít děti jiné otce, ale to by doktor viděl, že je jedno starší a jedno mladší. A stejně by z DNA nepoznal, kdo je otec.

    Takže bych se teď jenom modlila, aby přítel nebyl sketa a nehodil zodpovědnost na bratra dvojče, abyste se ještě nesoudili jako v článku výše.

  • Tak pokud jsou to jednovajecna dvojčata tak mají stejnou DNA 😃 ne? Každopádně situaci ti moc nezávidím...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist