Problém s nevěrou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #388884 7.7.2018 20:02

Ahoj. Nevím kde bych měla začít..
Mám přítele už rok a půl a předevčírem jsem byla na house party u mého kamaráda kde byl mimo jiné i můj bývalý ( s mým přítelem se znají ). Je mi 17 a přítelovi 20 - odjel na mesic a pul do USA. Já jsem avšak člověk co potřebuje sex.. hodně sexu..a jak jsem byla na té party tak jsem se opila a skončili jsme v ložnici s mým bývalým. Nejdříve to bylo jen že mu velmi chybím apod. Potom došlo i k líbání a asi po hodině jsme se spolu vyspali. V ten moment jsem toho vubec nelitovala, ani v podstatě teď nelituji ( nikdy jsme spolu nespali ), spíš lituju toho že jsem to udělala když jsem zadaná. Jenže je problém že já se do bývalého víceméně zakoukala a bylo mi s ním strašně úžasně. Jsem strašně zoufalá, nikdo o našem úletu snad neví, jen my dva s mým bývalým. Mám teď strašně moc myšlenek, protože s bývalým mo bylo opravdu úžasně a rozumím si s ním v posteli lépe než s přítelem ( s tím máme za poslední dobu v posteli dost problémy ) a prostě jsem se zas cítila zamilovaná. Jenže nevím, jestli už chci být dál s mým přítelem. Přijdu si jak v začarovaném kruhu. Taky nevím, jestli o nevěře příteli říct nebo ne, nechci zlomit jeho city tím že navíc napíšu i to že toho vlastně nelituju... pomozte mi prosím, jsem opravdu zoufalá a nevím jak dál.. už 3x jsem kvůli tomu brečela

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Souhlasím s Rimest6. Ve všem do puntíku... Jsi mladá a v tuhle chvíli si myslíš, že všechno je jen o sexu, jenže ono není (chápu, v tvém věku jsem tím taky byla posedlá). Bývalýho jsem taky několik let podváděla, vždycky jsem mu to řekla, abych ulevila svýmu svědomí, on to vždycky obrečel, odpustil, a pokračovalo se dál. Jenže zaprvé on tím ztratí svou důstojnost, zadruhé pokud ti odpustí, tak ty to časem uděláš znova, tím spíš, že ti to je v podstatě jedno... Hlavně se nevracej k bývalýmu, existuje důvod proč jste se rozešli, ono to vždycky vypadá líp když si najednou na chvíli rozumíte, ale starý problémy se vrátí znovu. Myslím, že by ses měla vykašlat na vztahy a užívat si. Za pár let tě to přestane bavit a budeš chtít někoho rozumného, kde oba budete přemýšlet něčím jiným než rozkrokem.

    PS: to, že "potřebuješ hodně sexu" není omluva k nevěře. Já taky. Můj muž mi odjíždí 3x do roka na 6 týdnů pryč, ale rozhodně neroztahuju nohy jiným. Existuje třeba porno...

  • A s kym si vic rozumis? Mimo postel. Prijde mi jako blbost vratit se k byvalemu jen kvuli chvilkove euforii. Ve vztahu se problemy resi a ne, ze se utece k druhemu. Prijdes mi nedospela. Priteli to teda rekni, netahej ho za nos. Doporucuji nevrhat se do zadnych vztahu. Ocividne jsi jen nevybourena. Takze tot muj nazor.

  • Ahoj, nejlíp uděláš když se rozejdeš s oběma a navštïvíš psychologa. Život totiž není červená knihovna a ty se potřebuješ dát do pořádku a začít vnímat realitu. Vůbec by ti neuškodilo být nějaký čas bez kluka. Ale to nesmíš chodit na párty a opíjet se.;-)

  • No 3x neni moc.. evidentně pritele nemilujes... libilo by se Tobe kdyby v USA s nekym spal a nerekl ti to?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist