Problem s mamou a prespani

Otázku položila: Anonymní uživatelka #409317 20.4.2019 13:10

Dobry den,
Chtela bych spat u kamaradky kde budou spat 2 kluci a jeste jedna kamaradka, ale mama mi to nechce dovolit kvuli tem kamaradum (klukum). Nevim co mam delat abych tam mohla furt na me jen mama krici ma blbou naladu.. Je mi 12.. Uz me to nebavi uvazuji uz o tom ze si sbalim kufr nebavi me jak furt na me rve. Nebavi me to poslouchat je to furt dokola chtela jsem se zabit.. I kvuli jinym vecem a jedno s prominutim blbe prespani mi dovolit snad muze.. Prosim o radu jinak u nas koncim a jdu pryc.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • HaSha20.4.2019 16:56

    Vyhrožovat odchodem nebo sebevraždou není rozumné jednání, na jednu stranu tomu říkáš "blbé přespání", na druhou tím končí tvůj svět. Ty nemáš ve svém věku právo se sebrat a jít pryč, když budeš mít štěstí a nikde tě nepřepadnou, tak tě akorát policajti odvezou zpátky k mámě a ona bude mít jen další důvod, proč ti nedůvěřovat. Zamysli se nad tím, jestli ona chce tyhle nesmysly poslouchat pořád dokola. Věci jako přespávání dětí řeší rodiče s rodiči, místo toho abys dokázala, že máš rozum, zvolila sis vydírací puberťáckou taktiku, s tím už nic neuděláš a jenom mámu naštveš pokaždé, když se na to zeptáš. Když se nezačneš chovat rozumně, tak ti to nedovolí nikdy. Když ukážeš, že se ti dá věřit, třeba tě pustí příště.

  • Ty by ses v první řadě měla uklidnit. Je ti 12 let, mámě se popravdě vůbec nedivím, taky bych o dvou dceru měla v takovém případem strach, to jí nesmíš vyčítat. A balit si kufry a jít bydlet pryč kvůli tomu že ti nechce dovolit spát u kamarádky? Vzpamatuj se.

  • Francy20.4.2019 13:27

    Chceš se sbalit a vypadnout? Tak běž a teď hned! Ještě večer se ráda vrátíš domů. V mých 12 jsme zdaleka nebyli tak drzí jako vy teď :O=

  • Nevidím důvod proc bys ve 12letech mela prespavat u kamaradky s partou. Sorry, ale ja nemohla ani v 17ti. Dokud bydlis u rodičů, jedes podle jejich pravidel. Kdyz odejdes z domu, kam pujdes? Co budes jist? A kde spat? Klidne půjdeš do decaku? Vis kolik tam je pravidel? Myslíš, ze pak si budes moct takhle trajdat? Tak vesele do toho, kdyz myslíš, ze to bude lepsi. Jeste se rada vratis domu, kde se o tebe staraji.

  • Ahoj. Na to Ti asi žádnou řadu nedám.. Měla by ses zamyslet nad tím, proč Tě tam mamka nechce pustit. Taky bych svou dvanácti-letou dceru nepustila do společnosti pubertálních kluků:O=. A když na Tebe mamka křičí, nemůžeš si taky za to sama, holčičko?

  • Někteří rodiče jsou takoví že děcka nepustí... To je pak na rodičích... Mluvit o odchodu nebo zabití... To už je opravdu moc.. ale myslím si že za to tady ostatní nemusí slečnu vraždit.. je asi naštvaná.. ne? Podle mě to doma nemůže být tak strašný... Nevím co jsou ty jiné věci ... (Ale pokud se jedná o nějaké týrání či co.. -coz na devadesát devět procent ne.. tak poradit se s psychologem.. učitely..);-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 602 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist