Problém s klukama

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42338 19.8.2011 10:15

Ahoj :) Mám takovej problém....je mi 17 a ještě jsem neměla kluka. To by ještě nebyl takovej problém...ale párkrát už to s nějakym klukem vypadalo nadějně a vždycky jsem to byla já kdo to zkazil :( Prostě než spolu začnem fakt chodit, tak se tak nějak začnu bát nebo já nevim a radši to zkončim. Prostě se rozejdem aniž bysme spolu chodily :D Vim že to neni zrovna dotaz...spíš jsem to potřebovala někomu říct :) Ale kdyby jste měla nějaká radu jak na to, tak sem s ní :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • moje rada zní ........ nech tomu volný průběh to neznamená že když ti je 17 že musíš prostě s někým chodit.Až přijde ten který tě vezme za srdíčko tak věř tomu že i přes nějaký strach s ním budeš chtít být a bude to pro tebe přirozené.Každé začátky jsou těžké ale zároveň to nejkrásnější na každém vztahu.Být s někým jen proto aby jsi nebyla "divná" nemá cenu.
    Tak že hlavu vzhůru :-)

  • Rozumím ti, měla jsem podobný problém. Vždycky když to vypadalo nadějně dostala jsem strach a radši jsem zařadila zpátečku:( už ani nevím kolik těch kluků bylo. Ale najednou jsem poznala úžasného chlapa, byla to snad opravdu láska na první pohled, měla jsem takový divný pocit, ale hezky divný. Špatně se to popisuje, ale prostě takovej pocit který jen tak nezažiješ... cítíš, že to je on, ta pravá láska, ten s kým chceš strávit celý život. Najednou všechen ten strach a panika, co jsem zažívala dřív byl pryč, začli jsme se kamarádit a najednou z toho byl vztah, ani pořádně nevíme jak. Už jsme spolu skoro deset let:) Ráda bych ti poradila, ale nevím jak jsem to překonala:( možná pomohlo právě to, že jsem ho doopravdy milovala...

  • ja si myslim ze mas casu dost a az prijde ten spravny na chozeni , tak se to nepokazi ... ja mela prvniho kluka az v 19ti letech , a byla jsem uplne normalni pekna baba :-)))))) jen se ten spravny ukazal az pozdej, no od te doby bylo jeste hodne tech spravnych :-) neboj , tvuj cas prijde ..... a neres jestli maji kamosky kluky , uzivej si kamaradek, svobody a ono to prijde.

  • Možná na vztah nejsi ještě připravená. Nech tomu volný průběh a objeví se někdo správný a ty budeš připravená, tak do toho "bouchneš" ;) Jen nezaspi :) :) :)

  • Já jsem měla první velkou lásku v 15ti a stálo to za *** :D druhá, v 16ti, byla snad ještě horší... No a v 17ti jsem si našla kluka, se kterým mi bylo fajn, a jsme spolu už třičtvrtě roku :) Takže je to prostě o náhodě, kdy potkáš toho pravýho :) někdo má to štěstí, že ho najde hned, někdo až za pár let... ale najdem ho všechny :)

  • mám to úplně stejné!:(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 590 odpovědí a 409 750 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist