Problém s holením intimních partiích

Otázku položila: Anonymní uživatelka #532248 12.12.2023 23:19

Zdravím, mám problémy s holením intimních partiích. Nejvíce mi svědí a pálí kůže, když chloupky dorůstají, asi jak píchaji, je to hrůza. Chtěla jsem se zeptat, zda není lepší si je jen zastřihovat nůžkami třeba na 2cm. To by už nemuselo dráždit. Co myslíte? Chápu, že je to trapné téma, ale hodně mě to svědění obtěžuje v každodenním životě. Díky za rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • V zásadě dělej, co ti vyhovuje. Ochlupení je přirozené, věda se z toho dělá tak posledních 20 let.

  • Taky holení netoleruju, dělaly se mi až vysloveně krvavý pupínky. A holit po směru růstu je sice hezký, ale zase se nic neoholí, protože se chlup připlácne. Koupila jsem si pánskej holicí strojek na vousy/vlasy a holím se ním na 2 mm.

  • Nesmíš holit proti směru růstu. Holi se po směru růstu.

  • existují různé zastřihovače chloupků, ale za mně to zastřižení je svým způsobem ještě horší - to jak se ten chloupek seřízne tak mně vadilo taky.
    za mně je důležitá ostrá a kvalitní žiletka. s takovou nemám problém a holím bez problémů proti růstu chloupků. taky je to o tom, s použitím čeho holíte. a v neposlední řadě je to i o zvyku pokožky.

  • Také mě vadí chloupky v intimních partií, párkrát jsem to zkoušela ruznýma žiletkama, a vždy jsem potom měla zarudnou kuži a hrozně mě to svědělo. Pak jsem si koupila přímo strojek od:-o na holení chloupků v intimních partií a stim strojkem jsem naprosto spokojená od té doby nemam žádné problémy po oholení intimních partii. Používám strojek od značky Venus.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist