Problém

Otázku položila: Anonymní uživatelka #380022 4.2.2018 14:40

Dobrý den, dneska se mi stala věc a já jí tam nechala přes noc. A dneska mi sestra řekla že o tom ví! A mě je to nehorázně trapný. Nebudu vám říkat co jsem tam nechala protože je trapný i tak. A já jsem prostě Blba já na to zapomela. A nemůžu vycházet z pokoje protože se bojím že to sestra řekne mamce. Dostala jsem to po druhé v životě tak asi víte co jsem tam nechala ale pomoc vůbec nevím co mám dělat. Co když ji to řekne prosím pomoct. Popř. Stalo se vám to. Někdy? Kéž by se to nikdy nestalo
😭

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk4.2.2018 15:10

    Jestli tomu správně rozumím, nechala jsi někde ležet vložku přes noc? A ségra ji viděla? No a? Kde je problém? Ségra je ženská a nejspíš menstruaci má nebo dostane. Máma je předpokládám taky ženská a když splodila dvě dcery, nejspíš menstruaci měla nebo má taky. Není fakt za co se stydět, krom toho, že jsi trošku prasátko a tu vložku jsi měla zabalit třeba do novin a hodit do koše.

  • marketaj4.2.2018 15:25

    A co by ti jako mela mama za to udelat? Nechapu tvoji obavu,protoze jsi holka, tak musi mama pocitat s tim, ze zacnes dospivat a zacnes menstruovat. Je to normalni, prirozeny proces a zacni to tak brat. Pokud mas nejake otazky, tak se mamky zeptej a verim, ze ti rada v začátku poradi. Nasledne uz bude na tobe jak se k tomu postavis, jestli budes pouzivat vlozky, tampony, kalisek atd...je to normalni a bude te to provazet zivotem.pomerne dlouho. A ze jsi ji nechala nekde lezet? Z toho se svet nezhrouti a treba se zkuste doma dohodnout na umisteni maleho odpadkového kose na zachode/v koupelně, tak aby jsi to mohla pohodlne vyhodit i rozespala.

  • Stalo se mi to kdysi dávno na návštěvě, bylo mi 13 a viděl to otec té kamarádky :D a přežila jsem bez újmy :)

  • Jannnie84.2.2018 14:45

    Vlastně Ti nerozumím na co se ptáš a s čím chceš pomoct ? Ano, všechny jsme jednou poprvé dostaly menstruaci. Na tom není nic divného. Tvoje mamka také měla menstruaci poprvé. Pokud nevíš jak se máš chovat, tak si o tom s mamkou popovídejte.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist