Priznaky tehotenstvi po ovulaci

Otázku položila: Bývalá uživatelka #181028 16.1.2018 7:55

Ahoj holky chtela bych se zeptat jake mate nebo jste mela priznaky tehotenstvi po ovulaci bolest pod briskem atd. MS mam dostat 27.1. Dekuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kamkri16.1.2018 8:31

    Ahoj, asi 8 dnů po ovulaci jsem se nad ránem začala budit kvůli nutnosti jít na malou. Toto buzení trvalo asi týden nebo max. dva, pak přestalo. Jinak příznaky vůbec žádné. Až cca v termínu ms mi začalo být mírně nevolno - ta nevolnost byla ale stejná, jako při ms, takže o ničem jasně nevypovídala. Jinak vůbec nic.

  • Ahoj asi tyden před očekávanou ms jsem byla šíleně ospalá a občasné píchnutí v podbřišku.Jinak nic :-), 2dny před ms šílená chut na kakao studené které vůbec nepiju a zvládla jsem pullitr :-) ,4den po oček.ms zle od žaludku ,5den pozitivní test.Omlouvám se že anonymně nechci aby to ještě někdo věděl mám tu příbuzenstvo :-D Dnes jsem dle ms 5tt

  • Mě teda strašně bolela prsa :-D a taky v podbřišku. Měla jsem křeče jak kdybych to měla dostat. Viditelného ducha na testu jsem měla už 11DPO :-)

  • macicekkajik16.1.2018 9:58

    Asi 10 DPO mne začaly bolet prsa. Nikdy před MS mne nebolely, tak už jsem měla podezření, že jsem těhotná. Také píchání v podbřišku a časté nutkání na malou. Když měla MS přijít, tak mne bolelo, jako by přišla, ale nepřišla. Držím palce, až se vajíčko uhnízdí a bude z toho krásný človíček.

  • Speedy6116.1.2018 14:37

    U mě to byla bodavá bolest týden po ovulaci na levé straně podbřišku. Poté bolest jako před MS, která se táhla týden a pak nic. Ještě třetí den po termínu MS byl test negativní, ale prsa jsem měla nalitá, bradavky hodně citlivé a stále jsem chodila čůrat. V noci i pětkrát.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist