Příznaky těhotenství, chvíli po početí?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #83492 17.2.2013 23:48

Dobrý den,ahoj.
Prosím,poznala jste nějaká těhotenství na sobě dřív než,před očekávanou MS? Třeba cca 20 den? Nebo nějak po početí? Je to vůbec možné? Jaké byly popřípadě příznaky?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • venysek18.2.2013 8:03

    Já jsem měla 25DC zváštní bolesti podbřišku a 26DC jsem měla první slabě pozitivní test. Ty bolesti byly uhnizďování, ale dají se zaměnit s PMS :-)

  • já měla od 5 DPO (18DC) bolesti v podbřišku, že sem myslela že ms snad dorazí i dřív. nakonec sem měla na test slabého ducha 12DPO.

  • Ja nevedela do 13tydnu ze jsem vubec tehu

  • A.t.i18.2.2013 9:02

    Já to na sobě poznala před vynecháním MS, ale kolikátý den to bylo, už vážně nevím. Je to skoro 5 let zpátky. Tak nějak divně mě bolelo břicho a byla jsem hrozně unavená. Podobný jak PMS ale současně takové jiné. Tak jsem si koupila nějaký supercitlivý test za hromadu peněz, který to měl ukázat už pár dnů po ovulaci (teď už vím, že je to blbost). A nic samozřejmě neukázal. Takže jsem si říkala, že planý poplach a dál jsem to neřešila. Jenže menstruace nedorazila, tak jsem vydržela ještě asi týden a udělala si další test. Obyčejný za dvacku a byly tam krásné //.

  • petulinkaa1318.2.2013 10:46

    tyden pred testovanim jsem byla snad 24 hodin ve spanku,ze teda toho naspim celej zivot dost,ale tohle byl extrem :-D

  • já měla pocit, že asi jsem těhu, o víkendu měla dorazit ms, ve čtvrtek jsem počůrala test a negativní. Řekla jsem si, že magořím a šla cvičit a při cvičení mi vlastně celý ten týden před ms bylo divné, že se hned zadýchám, píchá mě v boku a i lehké cvičení až tak dobře nezvládám. V půlce týdne ms nikde, tak jsem se objednala na gyndu na vyvolávačku (měla jsem ms rozházenou po dlouhém braní a vynechání ha) a ráno před návštěvou gyndy jsem udělala test a bylo vše jasné, doktor mi to potom už jen potvrdil.

  • já měla jen tušení;)

  • Mě asi týden před MS bolel podbřišek a začaly mě hrozně bolet prsa, při chůzi jsem si je (když se nikdo nedíval)musela držet, měla jsem pocit, že mi upadnou :)

  • já teda nepozorovala vůbec, ještě dva dny před MS jsem špinila, tak sem si řikala zase nic :-( a MS nedorazila a testík byl s duchem :-)

  • Já tedy 3 den od početí cítila píchání na pravé straně vaječníku a cítila jsem se zak nějak divně, jakoby na mě něco lezlo a stále jsem cítila jakoby se něco semnou dělo a také jo :-) prsa mě chytly také brzy, měla jsem je tak citlivé že jsem nemohla mít ani tričko, naštěstí to brzy přešlo a mě třeba narozdíl od jiných maminek nikdy nebylo zle, občas mdlo, ale nikdy jsem nezvracela .. kolem 3 měsíce mě všechny příznaky přešly a to i hormonální nestabilita a cítila jsem se dobře, pak brzy to vystřídaly silné bolesti zad a hlavně stydké kosti a kyčlí, to bylo šílené.. ale přežít se dá vše :-) Krásné těhulkování přeji

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 238 otázek, kterým se dostalo 271 628 odpovědí a 409 760 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist