Přivýdělek na mateřské

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33108 9.12.2012 17:42

Krásný večer všem, maminky prosím o radu, přivydělává si některá z vás na mateřské? A jak? Já totiž akutně nějaký přivýdělek potřebuju, jinak to vypadá, že budu nucená tak v roce malého nastoupit na pul uvazku někam do obchodu:(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • přivýdělek nejlépe seženeš přes známé. Na netu je to 99% podvodů. Hlavně nikam neposílat žádné peníze předem. Já dělala administrativní činnost pro jednu reklamku, práce doma ale totálně na palici. Jediná výhoda je, že nikam nechodíš. Ale po pár dnech ti to leze na mozek.

  • Když je člověk šikovnej, tak si lze přivydělat katalogovým prodejem. Já osobně nakupuju drogerii Dedra z České Skalice pro svojí potřebu a pár známých. A pod sebou mám pár zaregistrovaných lidí, ze kterých dostávám od Dedry provize v podobě slevy na další nákup. Pro mě to teda je jen levnější nakupování. Jak jsem už řekla, musí bejt člověk šikovnej.
    Kdybys to chtěla zkusit, není problém. Stačí si nakoupit místo v krámě na www.dedra.cz a vyplnit jméno a číslo koordinátora, abys dostala slevu 15-25%, V případě prodeje to je tvůj zisk. A když bys byla jooo šikovná, tak je dobrý si zařídit Živnostenský List. Bez ŽL si totiž můžeš přivydělat myslim 20 000 ročně, aniž bys musela platit daně.

    Pokud tě to zajímá, napiš mi do vzkazu o více info a jméno a číslo koordinátora. A nebo si vyber koordinátora v mapě prodejců. Ve vašem kraji jich máte 103.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist