Přítel se se mnou rozešel kvůli tomu, že jsme nepočali dítě

Otázku položila: Bývalá uživatelka #175094 25.5.2016 15:24

Ja se snažím o díte už 9 měsicu a stale nic a tak něvím co mám dělat partner se kvulyy tomu sem nou rozešel a je mi smutno co mam s tou dírou v duši udelat bez ditěte

  • 25.05.2016 22:23:30 - full.avl změnila titulek otázky
  • 25.05.2016 22:23:16 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 25.05.2016 22:23:16 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • 9-mesačné snaženie ešte nemusí znamenať neplodnosť, A ak ťa po tak "krátkej" dobe snaženia partner kvôli tomu opustil, tak ho nechaj ísť a buď rada, lebo taký chlap za moc nestojí!

  • ty se snažíš nebo my se snažíme?já myslela že k dítěti potřebuješ chlapa.:-D a kvůli tomu že ty se snažíš on tě opustil proč jako?;-)

  • Tak to mozna trochu hrotis.
    Je tady několik nejasných veci
    1.chcete dítě oba nebo jen ty? Pokud jen ty, nedivila bych se kdyby zdrhnul.pokud oba, přestaň to hrotit,jinak s takovou ženskou co to hrozí málokteré chlap vydrží,p protože
    2.9 měsíců není tak dlouho, i když se to zda, že je. Běžně se bere,ze by se mělo zařadit do roka příp pravidelném styku.
    3.nepises na kolik pravidelně styk máte. Ono i při styku ob den,ktery je ideální se stále bere, že do roka by se otěhotnění mělo podařit.pokud máte pauzu 5dnu a více,tak prostě můžete propast správný oka mžik,kdy je ovulace.
    4.nepises kolik ti (vám) je let. Pokud by bylo víc jak 35 řekla bych zájem k Dr se poprat, zda u tebe fu guje vše ok a máš ovulaci.
    5.pokud té chlap má rád a nebudeš vydolovat s těhotenstvím, tak tě jen těžko opustí kvůli tomu, že se krátkou dobu nedaří.
    6.dite není na zasedání díry.dite je zodpovědnost na celý život.a je potřeba k tomu prostoupit tak, této není houska na krámě kterou má člověk když si usmyslí.

  • Zanthia126.5.2016 4:46

    Já znám pár, který se snažil otěhotnět 5 let!!! A jak se jim to podařilo, mají super holčičku. Asi to opravdu není dobrý člověk, ten tvůj bývalý. Nebo neřekl pravý důvod. :-( Je to smutné, ale pokud se záhy neukáže, že šlo jen o nějaký momentální zkrat a on se vrátí a začnete to třeba nějak rozumně řešit, asi za to opravdu nestojí a hledala bych jiného. :-(

  • Pokud tohle udělal, nebyl to ten pravej chlap do života. Devět měsíců není nic. Někdo se snaží x let a ustojí to. Ted je ti asi smutno, že nemáš ani miminko ani přítele, ale neboj, najdeš si někoho, kdo při tobě bude stát za všech okolností.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist