Přítel se mnou nikam nechodí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #323565 15.9.2015 16:59

ahojte, mám přítele už 11 měsíců. Oba jsme v září nastoupili na SŠ a od té doby mám pocit, jakoby si mě míň vážil. Dříve jsme byli my dva sami pro sebe a teď? Vůbec nic spolu nepodnikáme, jsme furt zalezlý doma... snažim se ho někam vytáhnout, ale je to vždycky buď se mi nechce a nebo neumim. Bojim se, ze je semnou jen kvuli sexu:(! Najednou chodí s holkama ven, který se mu libí... a to se mu prostě najednou chce...Snažím se, aby byl semnou šťasnej..moc.. Chce změnu? Nudim ho? Co mám dělat nebo mu říct?! Je HODNĚ tvrdohlavej:( Děkuju Káťa :)

  • 15.09.2015 20:45:01 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 15.09.2015 20:45:01 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj Káťo, v tobě chyba určitě není. Asi byste si měli s přítelem vyjasnit, co vlastně očekáváte od vašeho vztahu. Souhlasím s tebou, že vztah není jen o tom sedět zalezlí doma, musíte mít společné zážitky. Zároveň ani vztah není o tom chodit ven s jinýma holkama.
    Na druhou stranu, jste ještě oba hodně mladí, jestliže jste nastoupili na SŠ do prváku?, tak to je vám tak 15... Především kluci jsou v tomhle věku pozadějc za slečnama, a málokdo z nich ví co chce. Neupínej se na jeden vztah, když to bude klapat, je to fajn, když ne, nevadí, jsi mlaďounká a čekají tě ty nejkrásnější roky, tak proč je zabíjet s někým, kdo za to nestojí :)

  • Asi to bude zniet tvrdo, ale vyzera to, ze tvoj chlapec je este nevybureny.....mi zeny sa zamylujeme a chceme byt s chalanom cely zivot...on asi nie je v tychto veciach zrejme taky zrely, ako ty:-(...hoci vzhladom k jeho veku, je to dost normalne....Uvidis, ako sa to vyvinie...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist