Přítel řeší mou minulost

Otázku položila: Anonymní uživatelka #73991 15.9.2012 9:27

ahoj holky mám ted přítele 5měsíců ale hrozně ho štve a pořád mi vyčítá mojí minulost.spala sem z 5ti klukama + jeho kamaradem a to ho nejvíc trápí.co mám dělat nebo co má dělat on aby na to prestal myslet..mam srach že o něj přijdu..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • viděla bych to už asi jedině tak, že si spolu sednete a všechnot o rozeberete a tím bych to ukončila. Jsi teď s ním a on se s tvojí minulostí bude muset smířit nebo tě nechat jít, protože pokud se přes to nepřenese a bude ti to neustále připomínat, vztah půjde stejně do háje. Je to jeho problém, ty mu to už nevymluvíš, ael snaž se ho přesvědčit, že je důležitá přítomnost a budoucnost a ne minulost, tu má každý nějakou a nejde to zpětně změnit.

  • petulinkaa1315.9.2012 11:52

    s tim nic neudelas,pritel by mel prestat resit tvoji minulost,to bylo pred nim a nezmeni to,tak se s tim musí srovnat a když nesrovna,nestojí ti za to,protože by to v budoucnu bylo horší a horší!

  • Jako kdyby on žádnou minulost neměl... Vypadá to, že má chlapec nějaký mindrák... Jak psaly holy - vyříkat, uzavřít! Dále se k tomu nevracet. Pro zlepšení jeho nálady můžeš chválit (jsi nejlepší, máš největšího, umíš to nejlíp, bla bla bla). Pozor, ať nepřechválíš, mohl by chtít si svou božskost ověřit v terénu :-p
    Když to nepomůže, tak ho pusť k vodě, časem by to přešlo k strašnému žárlení, omezování styků s ostatními, citovému vydírání a strašným scénám.
    Poučení z tohoto příběhu zní: chlapovi o své minulosti nikdy buc neříkat! :-D

  • chlap co řeší minulost je pro mě s prominutím bl*ec....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist