Přítel psal po hádce jiné

Otázku položila: Bývalá uživatelka #175353 21.6.2016 12:53

Ahoj, dnes jsem zjistila, že když jsme se s přítelem naposledy pohádali, tak napsal na nějakou seznamku a vyměnil si dva flirtovací maily s jinou ženou, které sváděli k nezávaznému sexu. Když jsem s tím na něj udeřila, tak mi řekl, že neví, proč jí psal a že šlo jen o dva maily, na tu ženu nemá ani telefon, nikdy se s ní neviděl a nikdy by mi neublížil. Já se teď cítím ale strašně, dělám pro něj první poslední, dokonce platím všechny účty, protože jeho plat jde na jeho exekuce a přijdu si teď strašně a hrozně to bolí...jak byste se na mém místě zachovaly vy?

  • 21.06.2016 18:16:30 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Byla jsem na tom kdysi podobně, půjčovala jsem peníze klukovi, se kterým jsem byla a on to bral jako nevratnou půjčku. A též nebyl svatoušek.
    Pak jsem se s ním rozešla a nechápala jsem sama sebe, jak jsem s ním mohla být.

  • Asi bych mu dala ještě šanci, přece jen ty maily mohl napsat v afektu. Nicméně bych mu zdůraznila, že jestli se to bude opakovat, tak končí. Úlet se stát může, ale hadr si z tebe dělat nesmí (můj názor).

  • Já teda nesouhlasím. Pak se s nějakou v afektu vyspí a bude to ok, protože to bylo jednou?
    My se s přítelem sem tam pohádáme a já bych nikdy nikomu v afektu nenapsala a on taky ne. Přijde mi to úplně mimo, psát někomu po hádce, navíc ženský z takový stránky? To je i ten kluk pak v mých očích ubožák, protože normálnímu chlapovi se takový štětky hnusí. Mě by se po tomhle ten kluk zhnusil...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 527 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist