Přítel mě podvádí a já jsem těhotná

Otázku položila: Anonymní uživatelka #145871 9.8.2013 16:46

Čauky holky potřebuji poradit.....s přítelem jsme spolu 2 roky (známe se asi 7 let) a já jsem si dnes byla na gynekologii potvrdit těhotenství (mimochodem 6.týden :) ) byla jsem tam ráno a hned potom jsem zašla na poštu něco vyzvednout a tam pracuje přítelova maminka. Tak jsme se chvíli bavili (ale neříkala jsem jí to ještě protože jsem to neřekla ještě ani přítelovi) a ona mi z ničeho nic řekla že je jí to líto a já se jí ptám co a ona že to s přítelem, tak se jí ptám co jako a ona mi řekla, že ji řekl že jsme se spolu prý rozešli a že měl doma přes noc nějakou jinou a že ho asi před 3 dny viděla s tou samou co u něho spala.....v tu chvíli ve mě strašně hrklo a udělalo se mi úplně špatně tak jsem jí jen řekla že už musím jít...sedla jsem si ven před poštu protože mi bylo fakt špatně a ještě to horko, tam jsem seděla asi půl hodiny a po další půl hodině jsem přišla domů s pláčem....celé dopoledne jsem probrečela ani jsem nebyla schopná uvařit nic.....co by jste na mém místě dělali?? Já bydlím ještě s rodiči, ale přítel má už byt a měla jsem se k němu zrovna teď přes víkend stěhovat a zrovna dnes jsem mu chtěla říct že budeme mít miminko?? Co mám dělat?? O něho už zájem nemám ikdyž ho miluju, ale když chlap jednou podvede tak to bude dělat pořád a já nechci mít takový život :( ale jde mi o to malé :( co mám dělat holky?? :( :(

Jinak ještě doplním že až do dnes to s ním bylo všechno uplně v pořádku a nic mi nepřišlo divné :((

A ještě doplním že máme jít dnes v 7 na večeři a já jsem mu to ještě neodřekla nic...co mám dělat prosím?? :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ja bych si to prvne vyjasnila s nim..... treba na te veceri dneska.mozna to bude znit neuveritelne ale znam zenskou ktera nesnasela pritelkyni od syna tak ho podobnym lhanim rozhadala temer s kazdou holkou se kterou chodil a pritom se na holku vzdycky tvarila desne mile a jak moc ji ma rada a vychazela s ni uplne dokonale...... delat zavery jde strasne rychle ale 7- lety vztah s miminkem na ceste bych opravdu nezahazovala az tak strasne rychle.to mrne se jednou bude pidit a bude se ptat proc jste to nezkusili ap. navic tim ze si to ted vyrikate muzete danou kapitolu uzavrit bez dalsich doternych otazek "co kdyz to bylo jinak" a urcite bych si nechala vsechno projit hlavou.spousta lidi se po rozchodu zkousi vratit,kdyz to neni rozhodnuti z hodiny na hodinu tak tomu "chci se vratit" mozna snaz predejdete. je to muj pohled na vec zvenci..... drzim palce at to zvladnete (at uz sama nebo s nim)

  • Předně, vypadá to, že z miminka máš radost, takže gratuluji.
    K údajné nevěře:
    Počkej, s čím přijde on. Na důležité kroky máš času dost.
    A ověř si fakta. O takových věcech se musí komunikovat a vše si partneři musí dobře vysvětlit.
    Rozchody kvůli "zaručeným" informacím od třetích stran jsou časté, většinou zbytečné a rozbitý vztah se slepuje špatně.
    A promysli si všechny varianty - co bys' dělala, kdyby se s tebou na té večeři rozešel? Řekneš mu o dítěti? Necháš si ho?
    Co budeš dělat, když to popře? A co když to přizná a řekne, že lituje, a slíbí, že už to nikdy neudělá?
    Scénářů je milion, nespěchej, uvidíš, co bude. Pak se můžeš rozhodnout.
    Nevím, jak jeho matka může vědět, koho si přivedl na noc, když on má svůj byt. A proč ti to vlastně říká ona... I kdyby se do tohoto tématu navezla nechtěně, tak z toho mohla vycouvat a nic ti neříkat. To mně připadá přinejmenším podivné. A že by si dotáhl holku domů a matce ji ani nepředstavil? Divná domácnost...
    Další věc - i kdyby ano, třeba si chtěl jen "orazit" předtím, než si tě nastěhuje domů a začne definitivně žít rodinným životem.
    Nevýhodou je, že už čekáte dítě a ještě ani nevíte, zda spolu dokážete žít, protože jste spolu ještě nikdy nebydleli... Ale s tím teď už nic nenaděláte.
    Držím palce, ať se to nějak vysvětlí a vše je OK.
    Dej pak vědět.

  • tak oznámění těhu bych dnes odsunula do pozadí a šla si to s ním vyjasnit, třeba i na tu večeři. Je lepší vědět všechno hned a netrápit se domněnkami. Já ex přišla na nevěru krátce před porodem a bylo to tak děsivé zjištění, že jsem od něj okamžitě odešla a nepřekousla jsem to doteď, i když už je to nějaký ten rok zpátky. I když s ním mám dítě, ten člověk je pro mě cizí a dál mě nezajímá.

  • Já bych ze ho zeptala, že ti to řekla jeho máma, tak jestli je to pravda...a pak, ať už odpoví jakkoli bych mu řekla, že jsi těhotná...jako první mě napadlo, to co říká uživatelka mrne...co když tě chce jeho máma od něj vyštvat?

  • Já bych s ním šla na večeři a řekla bych, že jsem se DOSLECHLA (neřekla bych od koho), že ho viděli lidi s nějakou slečnou tehdy a tehdy a údajně ji i viděli, jak od něj ráno odchází atd. a co mi k tomu řekne. Pak podle jeho reakce poznáš, jestli je to pravda, nebo ne.
    Držím ti moc pěsti, tohle je těžké. :(
    Pak řekni, jak jsi dopadla!
    A gratuluju k miminku. :)

  • petulinkaa139.8.2013 17:56

    sla bych na nej primo a at to vabili ci to je kec i klidne s tim odkud to mam,jsem clovek co chce vsechno na rovinu za kazdych okolnosti.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist