Přítel gambler

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424566 10.5.2020 18:25

Zdravím, potřebovala bych slyšet jiný názor, proto budu ráda za vaše reakce.
Je mi 20, s přítelem jsme 3 roky. Teprve nedávno jsme spolu začali bydlet. Po 3 měsících jsem zjistila, že hraje automaty a že si bral půjčky.
Když jsem to s ním řešila řekl mi, že to trvá už od začátku, ale že na tom nebyl nikdy tak špatně jako je teď. Já, samozřejmě zamilovaná a ochotná, jsem se rozhodla mu pomoci. Že to spolu zvládneme. Společně jsme poplatili dluhy a všechny půjčky, které měl. Slíbil, že už hrát nebude, že o mně nechce přijít.
Bohužel, jak už to bývá, to udělal znovu. I když všechny jeho peníze mám já. Nevzal mi nikdy ani korunu, ale vzal si na to půjčku...aby si mohl zahrát.
Prohrál 30 000. Já jsem se rozhodla, že už mu na to nedám. Odešla jsem k rodičům, ale pořád ho miluji. Pořád nevím co dělat, protože vím, že chci být s ním, ale mám strach. Rozhodl se jít na léčení, svou chybu a všechny následky si uvědomuje, akorát v tu chvíli prostě nepřemýšlí. Pomoc si vyhledal sám. Ale vůbec nevím co mám dělat.
Moc dobře vím, že i když je v léčebně, záleží hlavně na něm, jestli v tom bude poté pokračovat nebo ne. Máte s tím nějaká zkušenost? Žít s „vyléčeným" gamblerem? Jde to, nebo je to nemožné? Četla jsem několik článků, že se k tomu každý stejně jednou nakonec vrátí. Jenže já ho miluji a vidím v něm pořád jen to dobré co před tím.
Vážně by mi pomohl nějaký váš názor a nejenom pouze ten můj s růžovými brýlemi. Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy10.5.2020 20:08

    Ve 20 letech bych si nekomplikovala život závislákem.

  • Já žiju s bývalým gamblerem již 15 let,kolem 10 let je čistý,nikdy se léčit nebyl,dostal se až na samé dno a pak se z toho dostal sám.Nikdy bych si to znovu v mladém věku nevybrala i když jsem teď šťastná a spokojená:-(

  • MagdaRadilka811.5.2023 6:20

    Pokud je na hraní tak závislý, že si musel vzít půjčku, tak už je to špatné a měl by se jít léčit. já hraju taky automaty v online casinu na https://gamescenter.cz/ , ale jenom zadarmo. Nemám odvahu vsadit peníze, protože bych o ně nerada přišla. pak bych je chtěla vyhrát zpátky a už bych se vezla. To si radši zahraju jen tak a pak jdu spát. někdo ale bohužel takový rozum nemá a nemá cenu s ním ztrácet čas.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist