Přítel a večírek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40035 18.6.2011 8:31

Ahoj holky, potřebovala bych znát váš názor nebo jak to máte vy doma no zkrátka potřebuji ukldinit. Přítel měl včera firemní večírek, šel tam sám měl to od 5 hod. za tu dobu se ani jednou neozval, a když bylo 22 hod tak už mě to štvalo kde je atd. tak sem mu napsala 2 sms, 2 volala a nebral to ( a to už si představuju jak tam sou i nějaký holky, jak je očumuje, baví se s nima, tančí, a bůhví co ještě) pak když to zvednul, tak sem slyšela jen hlasitou hudba, lidi, a že prý příde až bude chtít že se dobře baví, to už sem byla tak vytočená, že sem mu řekla at de do .....atd. vypla sem si zvuky na mob. a snažila se usnout, aby mi to rychle uteklo. No a přišel asi kolem 3 ráno. Holky já nevim co si mám myslet :(( a jak se k němu chovat

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • je to sice na ostro, ale jen si mu tím předvedla, jaká umíš být stíhačka....a to nemá rád žádný člověk. Ten můj když jde, tak mu také nepíšu, natož někam do hluku volám, už se mi víckrát stalo, že to prostě neslyšel. Absolutně si důvěřujeme a o tom to všechno je. Vím, že se manžel rád a dlouho baví, ale také vím, že tam s nikým neflirtuje. Jenom jedla věc, vždy si říkám, že dorazí tak jak normální člověk kolem 3, ale on vždycky příjde nejdřív v půl 5 a jednou přišel až v půl 8...no už se mi moc nelíbilo a to hlavně proto, že celý druhý den prospal a nic s ním nebylo:)))

  • Tak můj muž se taky rád baví a někdy hodně dlouho. Dříve jsem měla taky tendenci ho jaksi "kontrolovat", ale teď , již několik let na to kašlu. On se ozve sám¨když bude chtít a vzpomene si. Ví, že mě to uklidní a tak se to nějak naučil, že např. napíše, že se dobře baví a vše je OK. Ale jasně, že někdy zapomene. Ale to už neřeším a nepřemýšlím. Třeba nedávno měli třídenní akci s klukama s fotbalu ( jezdí každý rok ), takže jsem neočekávala, že se ozve a ozval se každý den minimálně jednou .-) a to vlastně já nebrala, bo jsem u sebe ani nenosila telefon :-) takže klid, důvěru, ono ho to, bude-li se to opakovat, začne dříve nebo později rozčilovat a pak si bude teba vypínat telefon.

  • Tak já myslím, že je to prostě o důvěře, asi vás něco hlodá, když jim nevěříte. My to máme tak, že když někam jde s klukama, tak mu prostě nevolám a ani nepíšu (nechci být nějaká stíhačka, když si vyrazí) prostě to nechávám na něm. Čekám s telefonem až zavolá, že pro něj mám dojet. A když jdu já s holkama bez něj, udělám to stejně, akorát si dopředu tak nějak řeknem na kolik to zhruba vidíme (podle akce).

  • dzusinka18.6.2011 12:12

    Myslím, že to moc hrotíš. Přece jde na večírek bez tebe, aby se tam bavil a ne, abys ho stíhala ještě tam. Mně by to teda nebylo příjemné, kdybych někam šla a přítel mi pořád volal. Samozřejmě to chce se předem domluvit nebo zeptat v kolik tak asi přijde, ale jestli jste se nijak nedomluvili, tak přece nemůžeš chtít, aby ti podával zprávy. Vztah potřebuje i důvěru a volnost a tys mu neprojevila ani jedno. Navíc když ho budeš stíhat, tak o to víc on bude koukat po ostatních. Když tě bude chtít podvést, tak nevěře stejně nezabráníš a jen jí napomůžeš žárlivými scénami.

  • My se s manželem z případných večírků taky neinformujeme v kolik ráčíme dorazit. A to já se taky vracím z večírku od práce až v ranních hodinách. Ale my na sebe nežárlíme. Věříme si, že se umíme chovat slušně :-) Jediná vyjímka je, když řekne, že jde na 2 hodiny a nějak se to protáhne, tak dá vědět, ale jen proto, že ví, že teď v těhotenství se o něj nějak víc bojím.

  • Můj je stejnej... jakmile někde je, na telefon kašle.... já jsem hrozná žárlivka a hrozně mě to štve, můžu mu to vysvětlovat jak chci, stejně si to dělá po svým. Jen kdybych to takhle udělala já, že bych se neozvala! Můžu ti poradit jen jedno, hoď to za hlavu a nech tomu volný průběh, až s čím ráno přijde on. Anebo si vyraž ty a udělej mu totéž, ať vidí, jaké to je. ;) Třeba mu to docvakne a pochopí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist