Přítel

Otázku položila: Anonymní uživatelka #61197 5.3.2012 16:01

Ahojky děvčata. Již 2 měsíce bydlím s přítelem a jeho synem. Rozumíme si, společně podnikáme výlety a návštěvy kulturních zařízení. Oblečení, nákupy a inkaso platím já. Když jsem se včera přítele zeptala jak to vidí do budoucna, řekl mi, že spolu budeme nejlepší kamarádi, ale že ke mne nic necítí, takže nemůže být mýt přítelem. Nevím, co mám dělat. Miluji jak jeho, tak jeho syna. Nechci o kluky přijít.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Vše SE vyřeší? NĚJAK to dopadne? ...(četla jsem to u komentáře k odpovědi od jiné uživatelky) To mu žereš? Je s tebou jen proto aby si mu všechno zaplatila, normální člověk se takhle vydržovat nenechá ani když má problémy! Ty ho miluješ i jeho syna, ale on tebe ne, tak nezahazuj život s někym takovym, neboj on si zase poradí, takový vkutálenci to s lidma umí;) Ty si najdi někoho kdo tě bude milovat a založ si s ním vlastní rodinu;)

  • Z toho mála co tady píšeš mi to od něj přijde dost vypočítavé... sice tě nemiluje, ale platit si od tebe jídlo, byt atd. nechá. To asi nemá moc vyhlídky do budoucna... ale třeba je to nějak jinak...

  • prober se holka, vždyť tě jen využívá. Řekni, že budete platit všechno na půl a hned uvidíš, jak vážně to s tebou myslí. Chlap vyžírka to je fakt super, taky jednoho takového znám. Dokud budeš platit, tak s tebou bude, jak přestaneš, bude rychle s nějakou jinou.

  • JanaRad5.3.2012 16:14

    Bere tě, protože mu všechno platíš!!!! Přestaň platit a pošle tě do háje... Pokud tě nemiluje, proč mu nevadí, že za něho platíš bydlení

  • Vše už tu bylo řečeno, k tomu opravdu není co dodat.....snad jen....až ho budeš opouštět, přinuť ho k tomu, aby před právníkem nebo notářem přiznal vůči tobě svůj dluh, abys z něj pak tuto dlužnou částku v budoucnu vymohla. Bez toho jsi v pr....8-.Promiň, je to tak.

    A ještě něco. Chceš vychovávat jeho syna, protože sama své dítě mít nemůžeš. Říká ti něco třeba adopce nebo pěstounská péče?

  • Simea5.3.2012 16:09

    Bydlis s nim nebo on u tebe na dluh? To je docela zasadni rozdil.. pokud vsechno platis ty.

  • Je mi líto, ale když nemiluje on tebe, tak to asi nemá smysl, ne? Ty bys byla s člověkem, kterého nemiluješ?

  • tohle sprach sprosté svinstvo!!!Musí to být dost těžké já tedy za přítele splatila taky nějaké dluhy no spíše né já ale vzala jsem na sebe velkou půjčku kterou mi paltí bydlíme spolu 4 roky a tedka čekáme miminko takže je to ěnco jiného.
    Ale tohle opravdu nezlobte se na mně může udělat jenom hajzl na to nejsou ani slova útěchy jen asi vzdej se ho..

  • Tak vsechno tady uz padlo, on te sproste vyuziva a ty se vyuzivat nechavas a mam pocit, ze jeste celkem rada, za to jak ho tady obhajujes. Ty nepotrebujes citis lasku od druhyho cloveka? Jestli chces, aby ti dokazal svou lasku, tak navrhni rozdeleni financi na poloviny.. To, ze rekl, ze dluh JEDNOU splati, znamena v prekladu NIKDY. Tak jestli nechces skoncit na mizine, na ulici a nemilovana, radim ti - bez od nich pryc.

  • Ahoj, souhlasím s holkama, ten chlap tě jenom využívá, měla bys mu přestat dělat sponzora. Bohužel si nemyslím, že to cos mu dala na dluhy Ti někdy vrátí. Jako nechápu, že mu to není blbý, nemiluje tě, necítí k tobě nic, ale tahat z tebe peníze to není blbý a ještě proč si tě nastěhoval? Jenom abys platila inkaso. Tobě to nevadí se nechat takhle využívat.

  • je mi tě líto... holky píšou pravdu.. pryč od něj i když to bude bolet, nebo si on sám najde někoho koho milovat bude a stejně tě opustí.. víš, když nejsou city je to na víš co.... :_(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist