Přípravky na hubnutí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #383961 11.4.2018 11:59

Zajímalo by mě, jestli je opravdu něco co fakt zabírá na hubnutí, jako jsou kapky, prášky, koktejly
, Náplasti, atd.. má někdo pozitivní zkušenost?
Nejsem nějak extrémně tlustá 69/170cm ale pár kil bych dát dolů potřebovala :/ samozřejmě vim ze je nejlepší správná životospráva, cviceni...ale i tak me zajímá názor na tyhle různé podpůrné přípravky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ne, hubne se kalorickým deficitem. Nic z tohoto ti nepomůže, max. to bude mít jojo efekt.

  • nevěř ničemu, co ti slibuje, že budeš normálně jíst cokoliv a bez námahy hubnout.
    jako pomocník k hubnutí by mohl být l-carnitin, který se užívá před cvičením a měl by pomoci spalovat více tuků, ale bez zdravého stravování a pohybu se zdravě nezhubne nic. navíc pokud se hubne je potřeba i ten pohyb, aby se tvarovaly svaly, které dále pomáhají se spalováním tuků - čím více svalů, tím více spotřebují energie na svůj provoz.

  • terryk11.4.2018 12:20

    Pokud chceš vědět, co opravdu zabírá, pak je to jedině zdravý životní styl. Zdravá strava a dostatek pohybu. Vše ostatní je možná fajn, ale trvalý výsledek ti to nezaručí.

  • sisterrys11.4.2018 13:04

    Kdyby něco takového existovalo, tak jsou všechny celebrity hubené ;-).
    Souhlasím s tím zmiňovaným l-carnitinem. Ten se optimálně užívá půl hodiny před cvičením, nabudí organismus, zrychlí tep a pomáhá spalování tuků. Mě pomohl k pravidelnému cvičení a tím pádem i ke zhubnutí ;-). Do toho jsem zapisovala do sebekaučinku na stobklubu. Super věc, protože krom kalorií hlídá i poměr živin, který je pro hubnutí klíčový. Bohužel je už placený.

  • Nic zasne pripravky nepomahaji zkousela jsem zelene kapsle uz nevi jak se nazivali a prestala jsem brat a kg na horu ali rychle . Ted mam 90gk a zacinam znovu a uz neprestanu. Zacinam jist male davky jelikos vic ze neprestanu jist protoze jsem zrava tak si davam mensi porce a vice zeleniny a vice pohybu hodne mi pomaha synek ktery jezdi na kole a ja pomalu beham za nim . De to pomalu ale snad do leta aspon schodim bricho do plavek . Stehna me tak netrapi.

  • Ve tvém věku jsem taky vyzkoušela svou první dietu a kdybych mohla vrátit čas, tak ty tři kila navíc by mi úplně ukradená. Díky takové blbosti jsem akorát zabruslila do koleček jojo efektů a různých období a víš, co z toho vzniklo dnes? 105kg na která pyšná nejsem. Zapomeň na slovo "dieta" a pokud zobeš sladkosti-slanosti každý den, obden, zahoď to a jdi raději na procházku, kolo, plavat. Za chvíli máme léto, což je úplně super doba na to si dát do kupy myšlenky a zatočit s únavou ze školy. Určitě jsi pěkná mladá holka, tak se takovými věcmi nepokoušej krmit, jen ti potom zbytečně zbudou oči pro pláč a prázdná peněženka.

  • Koupila sem si Ketofit...kaše,polévky,omelety,kokteil,tyčinky ale třeba Ketodiet má i sirupy,těstoviny,chlebík at..
    Za mě super,díky Ketofitu mám dole -5kg za měsíc (začala sem znovu),-4cm přes břicho i zadek.Je to boj,ale když to zvláám já,tisíc dalších žen i mužu...tak to zvládnu i já.Ano leze to do pěněz,ale my neutrácíme za blbosti.Vše mi chutná,více info do sz nebo přímo na stránkách.Na emiminu sou diskuze pročti si to.Opravdu jsou skvělé výsledky!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist