Přípravky na dítě

Otázku položila: Anonymní uživatelka #37748 22.2.2011 11:41

Ahoj holky dneska jsem si koupila už nějaké ty přípravky na dítě moc toho nemam tak bych se chtěla zeptat co bych si měla ještě koupit (koupila jsem si dětský olejíček Aviril, pudr Aviril, rybilku, vatové čtverečky, pupík gel, bepanthen mast, lih 70%) poradtě prosím co ještě koupit..Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,myslím,že ti to stačí,vždycky můžeš dokoupit co bude potřeba.My ještě měli takové smotky vaty v obvazu na pupík,nevím,jak se to přesně jmenuje,měli to v porodnici a ještě mi dali pytlík domů.

  • Nazdárek, já jsem kupovala: tělové mléko, mycí gel, šampon (ten je ale postradatelný - si myslím), mýdlo na prdelku (šmírové mýdlo - doporučuju;)), vatové čtverečky, vatové tyčínky, borovou vodu na očička jsem dostala v porodnici, bepanthen, preventivně jsem koupila kapičky do nosu (zatím jsme je nevyužili - naštěstí), paralen pro děti čípky (taky preventivně). A líh na pupík - ale na 70i% ale 60i%. Vlhké ubrousky a pleny.. A vazelínu.

  • Ahoj. Pudr jsem osobně nepoužívala a po zkušenostech, bych to s tou drogerkou moc nepřeháněla. Něco do koupele, mazat mi doktorka doporučila indulonou, ještě jsme užili infadolan. Měl oloupané ručičky po narození. A na očička borovou vodu. Jinak si myslím, že jsi vybavená a pak sama uvidíš, co Vám bude nejlépe vyhovovat. A pro sebe jsem po porodu potřebovala dubovou kůru - ještě lepší je hypermangan. Jo a pokud nebudeš používat vlhčené ubrousky, bude se hodit vata, tou (namočenou) se zadeček umývá taky pěkně.

  • Ahojky,
    taky si myslim, že to zatim stačí. Já jsem si tedy ještě dokoupila Libenar nosní fyziologické kapky, ale to až po porodu, malej měl od narození zadní rýmičku a doktorka nám to doporučila na zvlhčení sliznice tam, kde se topí. Pak také odsávačku na nosánek a do koupele Weledu, je malinko dražší, ale malýmu jsou 4 měsíce a mám pořád tu samou, stačí jen pár kapek a mimčo to promastí, pak už použiji jen olejíček nebo jinou mast na promaštění. Jo a také vatové tyčinky na vytírání oušek.

  • myslím si, že spoustu z toho ani nevyužiješ. nedoporučuje se mazat dítě každý den, protože pak je náchylné mít suchou pokožku když se nemaže pak už pořád. Určitě využiješ líh, buničinu, když už tak jeden krém na pokožku, bepanthen. jo a kup teploměr do vaničky, mýdlo pro miminka, stejně se mimčo zezačátku nemá koupat každý den, takže budeš mít hafo času případně něco dokoupit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist