Příkrmy u miminek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #48965 11.3.2012 18:55

ahoj holky, odkdy můžu dat mimču ryží, už přes měsíc papaáme přikrmy, i zeleninku i ovoce, a chchi se zeptat odky můžu dat rýží místo brambůrek, můžu už ted? je nam pul roku, díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já zkoušela od toho půlroku, ale malému vůbec nechutnala, ani když byla úplně najemno..Nakonec jsem nevydržela, uvařila mu ji v klasickém mléce, on ji zblajznul a pak jsme jedli rýži už běžně vařenou ve vodě. První pokus u nás byl v šesti měsících - kašičky byly taky rýžové, takže šlo jen o to, jestli bude jíst, nebo ne, než o nějakou alergii.

  • Ahoj, taky jsem nad tím uvažovala, že mu ji uvařím, už měl skleničku, kuře se zeleninou a rýží a ta mu chutnala, ale oni mu víc chutnají kupované příkrmy, těch sní plnou skleničku, teda taky jenom někdy. Ale domácího tak 80g. Taky mi přijde, že má hodně brambory, že by to chtělo obměnu a ta sklenička byla od pátého měsíce.

  • Ja jsem dala mrkev s rýží uz v 5mes. Zatim kupuju sklenicky nez zjistim co mu chutna a na sklenicce bylo od 5mesice a muzu rict, ze mu to jede mnohem vice nez napr spenat :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 554 odpovědí a 409 732 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist