Příkrmy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47089 13.10.2011 11:40

Začaly jste některé s příkrmy před 6. měsícem, i když jste plně kojily ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • začala jsem mu dávat na ochutnání tak 14 dní před půl rokem a bylo to fajn, už měl o jídlo zájem a nebyl žádný problém

  • ahoj, já začínala u dcery kašičkama na noc od nějakého 4-5 měsíce. a přitom jsme bez problémů kojily. šlo jen aby na noc byla víc najezená a tolik se v noci nebudila. Přes den jsme vystačily s kojením.

  • Ano, na doporučení lékaře jsem začala s příkrmy od 5tého měsíce (syn hrozně málo přibíral-prakticky vůbec a byl nespokojený)-na příkrmy se hned druhý den vrhl a byl i spokojený-vyhli jsme se tak podání UM (které by měl stejně problém z něčeho pít) a kojili jsme dál do 2 let.

    U dcery jsem také začala před 6tým měsícem (14 dní)-ne proto, žý by měla s kojením problém, ale prostě mi přišlo, že by si něco jiného dala-měla jsem i zrovna čas a tak jsem to zkusila a lžičku také hned přijala, i když jsem pak ještě dlouho nepřikrmopvala každý den, ale jen když byl čas.
    Myslím, že není dobré moc lpět na kalendáři a čekat až konečně udeří 6.tý měsíc nebo se naopak stresovat tím, že dítěti je 6 měsíců a např. týden a stále ty příkrmy nechce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist