Přibírání :-)

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31449 27.9.2011 8:54

Ahoj holky, vím, že tahle otázka už tady zřejmě padla několikrát, ale zajímaly by mě Vaše zkušenosti s přibýváním na váze v těhu :-) Kdy jste v těhotenství nejvíce přibraly?

Já jsem teďka v polovině sedmého a mám nahoře skoro 10 kg, tak jsem zvědavá, kde skončíme :-)))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mne šla ze začátku váha spíše dolů i bez nevolností, někdy okolo 16 tt se to otočilo a šlo to pomaloučku nahorů. Nejvíce jsem přibírala poslední 2-2,5 měsíce. To byli i 4 kg za měsíc, ale byla to spíše voda.

  • dennytesarova27.9.2011 9:16

    Já nejvíc přibrala II trimestr. Teď mám na víc 9 kg. Ale mám těhu cukrovku, tak jsem na dietě. Díky tomu už přibírám, ale strašně málo, už ne po kg :)))

  • Tak já přibývala komplet celý těhu, od 5.týdne jsem trpěla na noční hlad :-) takže 25 kilo bylo nahoře, ale jsem nyní opět na původní váze :-)) a s 3letou holčičkou.

  • také jsem nejvíce přibrala v druhém trimestru-v 1. jsem zhubla pár kg a ve 3.tím už jsem prakticky nepřibýrala vůbec, protože jsem jedla dost málo, jak jsem měla utlačený žaludek, nemohla jsem jíst jako normálně, i když mi už bylo celkem dobře

  • A.t.i27.9.2011 10:25

    Já přibírala celé těhotenství. Přestože jsem v prvním trimestru nemohla jídlo ani vidět a cokoliv jsem snědla, šlo okamžitě ven, tak jsem asi příbrala nejvíc. A zase v dny, kdy už mi bylo dobře a mohla jsem se normálně najíst, tak jsem nepřibrala téměř nic. Celkem jsem přbrala 23 kg.

  • Já přibírala průběžně od začátku těhotenství 1kg/měsíc. Ve 24. tt mi byla zjištěna těhotenská cukrovka a díky dietě jsem během 10 dnů zhubla 2 kg. Ty jsem zase pamalu nabrala a šla rodit. Takže jsem přibrala 8 kg.

  • Ja jsem ted ve 32. tydnu a mam nahore asi 15 kg. Nesmela jsem asi do 21. tydne cvicit a moc jsem si nehlidala, co jsem jedla (zila jsem tak trochu mottem - ted muzu vsechno, na co mam chut:)...), takze jsem fakt rychle pribrala, az me doktorka musela karat. Ted se trochu snazim si hlidat, co jim a konecne se par tydnu taky hybu (hodne chodim, cvicim yogu a plavu), podle dr. bych nemela za cele tehu pribrat vic, jak 20 kg. Zalezi pry na vysce a telesne konstrukci. Ja mam 180 cm a pred tehu jsem byla celkem stihla, tak pry tech 20 kg je tak idealnich, u mensich holek by to melo byt mene... No, jsem zvedava, jestli se do tech 20 vejdu a hlavne, jak to pak budu davat dolu...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist