Přestal mě bavit sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #460409 13.7.2022 12:06

Holky nevím co tak najednou ale z ničeho nic mě přestal bavit sex..S přítelem jsme spolu 5 let (oba máme 22 let),nejsem po porodu a neberu ani antikoncepci,s přítelem se pořád máme rádi ale ve chvíli kdy dojde na sex,mám pocit že to dělám z povinnosti..Nevím co se prostě stalo,sex jsem měla vždycky ráda,neměli jsme v tom ani nějaký stereotyp,pořád jsme zkoušeli něco nového ale v poslední době se do toho spíš nutím..Nic se nám v životě nezměnilo,všechno je pořád stejné,tak nechápu..Nevíte čím by to mohlo být?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • la.denisa.la14.7.2022 10:46

    To se tak občas stává a nemusí za tím být nějaký hlavní konkrétní důvod. Stejně jako když se ti přejí nějaký jídlo, taky si buď dáš na chvíli pauzu nebo ho musíš dělat jinak aby ti i dál chutnalo.

    Jsou tací, kterým stačí pár poloh a jsou spokojení, pak jsou jiní, co pořád zkouší něco nového a jak to dozkouší, zjistí že nic nového vlastně už moc není nebo to není ono a do nudy to spadne samo.

    Záleží na tom jestli ty sama máš chuť na sex nebo tě to jen nebaví s přítelem? Ono po 5 letech se není čemu divit, že se to může stát.

  • nelecis se nahodou na stitnou zlazu ?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 698 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist