Přespání u přítele

Otázku položila: Bývalá uživatelka #37622 4.1.2012 21:15

Ahoj, měla bych jeden problém.Je mi 15 a mám přítele, kterému je 16.Jsme spolu už 2 měsíce a máma a o nás vše ví.Dokonce jsem sním už spala a když jsem to oznámila mámě, tak je pravda, že byla že začátku trochu znepokojená, což se mi zdálo jako normální reakce ale poté už byla v pořádku.Mám starší sestru, které je 22 a v mích letech už dávno s klukem spala a popravdě byla horší než já, co se týče sexu, apod.. Máma mi ze začátku nechtěla povolit antikoncepci ale poté máma povolila a nakonec jdu pro prášky příští Čtvrtek.Ale k věci.Přítel mi navrhl, že bych u něho mohla přespat z Pátka na Sobotu, jeho máma o tom ví a sama nám to dovolila.Ale nevím, jestli mám říct máme že bych chtěla spát u něho a nebo se vymluvit na to, že bych chtěla přespat u bývalé spolužačky ze základní školy, která bude v Pátek (ten den co bych u něho měla spát) na srazu bývalé základní školy.S možnostmi jsem už v koncích.Děkuju za rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, tak já ti odpovím z pohledu mámy. Jestli máte takový fajn vztah, jak píšeš, tak si to nepokaz lží. Ať už máma zareaguje jakkoliv, určitě je to lepší, než lhát. Jen bych jí to řekla trochu s předstihem, ať se s tím může srovnat, takže asi nejlíp ještě dnes. Mám taky dceru, je jí už skoro 19 a myslím, že máme taky takový vztah, jako ty s mámou. A nikdy mi nelhala, to můžu říct s čistým svědomím a já jsem jí věřila a věřím. Takže za mě, určitě nelži :-)

  • Hele, já se popravdě moc nedivím.. ;) Nemyslím to zle, ale chápu tvou mamku. Každá máma chce to svoje dítko ochránit. Je ti teprve 15, s klukem jsi teprve 2 měsíce, ale už jste spolu spali.. No a pak jsi ji "dorazila" tím, že chceš do sebe v tak mladém věku cpát hormony. ;) Takže já bych se nedivila, kdyby ti mamka řekla, že tohle je už moc.. Ale já jsem vychovávaná jinak, já bych si tohle v životě nedovolila... ;)
    Jestli, tak určitě řekni pravdu. Věř mi, že za prvé by na to mamka přišla (mamky vždycky na všechno přijdou), a podle mě by sis to ani neužila, kdybys tam byla tajně. Podkopala bys maminčinu důvěru - a to by nebylo od tebe fér, protože podle mě ti povolila už dost..
    Vím, že to teď asi chápat nebudeš, ale nechvátej, děvče, není kam! A to ti říká holka, která teprve před chvílí vylezla z puberty.. Nic nenachvátáš - naopak, můžeš si pokazit svoje krásné mládí. ;)

  • Rozhodně bych to mamce řekla, když bys jí lhala a prasklo by to mohla by ses na nocování u přítele a hlavně s důvěrou mamky na dlouho rozloučit, takhle aspoň budeš vědět na čem jsi... :-)

  • Trochu bezvýchodná situace,ale já osobně bych nejspíš řekla pravdu. Kdyby na to tvoje mamka náhodou přišla,tak už ti pak nikdy nebude věřit a to je podle mě celkem špatný Je možné,že ti to nedovolí s odpovědí:,,Vím,že jste spolu spali,ale i tak tě mu nechci cpát do postele." Ale podle mě by si jí i přesto měla říct pravdu. I když možná bych trošku počkala až vychladne. Vem si,že toho na ní bylo za 2 měsíce celkem moc-její dcera se s klukem vyspala už v 15( ne,že bych byla proti :)),teď ještě ke všemu HA a najednou chce u něj přespat. Takže moje rada-Dej tomu čas,ale hlavně řekni pravdu. ;)

  • Z pohledu mámy bych řekla pravdu, protože ztracená důvěra se velmi těžko získává zpět a pak už se nehneš nikam a nepomůžou ti ani lži. A věř, že maminky většinou všechno dělají proto, aby se děti měli co nejlíp a z lásky, i se zlobí proto, že tě má ráda a má o tebe strach. To že povolila antikoncepci je fajn, je jí jasné, že lepší antikoncepce než nechtěné těhu, že byla zaražená se nedivím a nějak nechápu, kam dnešní mládež spěchá, my měli v 15 trochu jiné starosti i zájmy, ale je to váš život....každopádně nelži, i kkdyž tě nepustí, dělá to pro tebe, ne pro sebe neba aby tě naštvala....

  • Jestli máme takovýto vztah tak jí to řekni... i když ti to zakáže, vzbudíš u ní větší důvěru a příště ti to třeba povolí...
    Mě je 21 a doteď se bohužel musím vymlouvat, že spím u kámošky a tak (vlastně jsem s tím přespáváním začala teprve loni no a bylo to jen párkrát :-( )... naši jsou příšerní, na VŠEM hledají chyby a rizika a jsou děsně paranoidní... tak si važ toho, co máš a nepokaž si to... začíná to jednou lží (a já jim teď musím lhát pořád)

  • Ahojky určitě bych nelhala. Jestli ti povilila antikoncepci, což je je normální (myslím že by se pak mohla obviňovat kdyby si domů přišla s těhu testem :-D). No a pak očividně máte hezký vstah takže to určitě tvoje mamka pochopí. Ale jste přeci jen mladí i přesto že jsem otěhotněla v 16ti moje mamka nebyli nikdy nadšená že k němu jedu přespat, ale uměla sem jí hezky ukecat a sme spíš kamarádky než mamka s dcerou :-). Nebála bych se a hezky jí to vysvětlila. Pokud by byla rázně proti jen kejvni a řekni hezky ano mami máš pravdu. Přece jen už toho pro tebe udělala hodně a navíc si to třeba i rozmyslí když uvidí že jí poslacháš a další týden ti nabídne jestli k němu nechceš jít spát. A jestli jsi snim spala v 15ti a někdo tady odsuzuje výchovu tvé matky a nebo odsuzuje tebe, neřeš to souložit můžeš již od 15ti a moje sestra o to přišla v 15ti a stím klukem je už 10 let a mají dvě překrásný děti :-).

  • PavlaKaf5.1.2012 23:40

    Rozhodně své mamince nelži, to je blbost. Řekni jí to a uvidíš, co ti na to řekne. Já měla prvního přítele v 18 (pořád jsme spolu :D), no a i když jsme byli oba dospělí, moje mamka mi přespání u přítele nechtěla povolit, je to prostě úděl maminek, že se o své děti bojí. Mě se tehdy zastal táta, což mě dost překvapilo :D No, prostě to mamce řekni, v klidu si o tom promluvte a uvidíš :o) Pokud ví, že jsi zodpovědná, nevidím důvod, proč by ti to neměla dovolit :o) Ale rozhodně jí nelži ;o)

  • ja budu mit asi jinou odpoved , ja mam 15 a muj pritel 18 ale spolu 2 roky to budou zachvilku noo a ja rekla ze jdu ke kamosce fakt sem k ni sla mamka mi volala jak se mame dala sem ji k telefonu i kamosku a pak v 10 pro me prijel pritel zasli sme si do kina a pak k nemu az , musela sem to udelat protoze moji rodice sou hodne upnuti a vadi jim i kdyz me pritel chyti za ruku , takze u me to jina moznost nebyla a navic mel to byt usmirovaci vecer, ale pokud vis ze mas mamku v pohode a i ten sex bere v klidu tak v tom pripade ji to rekni :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist