Předporodní kurz

Otázku položila: Bývalá uživatelka #161145 19.8.2015 20:57

Přemýšlím jestli na nějaký ten kurz jít nebo ne. Chtěla jsem se vás zeptat jestli jste na takový kurz chodili? A šli by jste na něj znovu nebo vám připadal zbytečný - hlavně v dnešní době kdy je vše na internetu? Případně jaké informace mám od kurzu očekávat? A ještě jsem se chtěla zeptat jestli si někdo vybral jen online kurz a vaše zkušenosti s ním? Děkuji za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kladla jsem si uplme stejne otazky a nakonec dosla k zaveru, ze to nepotrebuju a jako spousty dalsich to u porodu zapomenu. Videla jsem milion videi a cetla hromadu clanku a stacilo to. Kurz mi vubec nechybel. ;-)

  • Martasek8919.8.2015 21:47

    Přemýšlela jsem, zda chodit či ne. Ideální byl kurz přímo v porodnici, kde jsem chtěla rodit. Což jsem si nakonec rozmyslela. Cestování tam by bylo horší a platit se mi za to taky nechtělo :) Nakonec jsem objevila, že jsou kurzy u nás a zdarma. Tak jsem se přihlásila. Nakonec vyšly jen 2 lekce, PA pak měla školu a podobně, tak neměla čas.

    Co mi to dalo? Zacvičila jsem si, dostala informace k dýchání, že je dobré mít pro energii k porodu třeba colu, či jiné podobné kofeiny a dostala jsem plno vzorečků kosmetiky. Takže mi to určitě v něčem pomohlo.

    Podruhé bych šla klidně znovu - kdyby to bylo zase zadarmo :D Přijít mezi lidi (i když jsem se s nikým nedala do řeči), ale nešlo by to každý týden, tak podruhé do toho nejdu :)

    Ale je to na každém. Řekla bych, že to ničemu neuškodí. Ale zase hdoně věcí se stejně řekne přímo u porodu, takže se dá jít rodit i bez toho :)

  • U prvního dítěte jsem chodila.ono toho sice na internetu je spousta,ale někdy to jsou naprosté kraviny!např nám říkali ze porodní plán je kravina,ze porod se nedá naplánovat do puntíku přesně.pravdu měli!u druhého jsem nechodila,za prvé nebyl čas a za druhé jsem hodně věděla od minule.takže se rozhodni jak chceš,ale pokud náš tu možnost tak bych ji využila!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 539 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist