Předčasný porod

Otázku položila: Bývalá uživatelka #136528 2.8.2014 15:58

Ahoj, chci se zeptat jestli někdo nevíte jak zjisti příčinu po předčasném porodu. Kdo nebo kde mi s tím pomůžou. Před lety jsem nejdříve samovolně potratila, po několika letech znovu otěhotněla rodila jsem předčasně ale mám zdravou, krásnou holčičku, po 2 letech a 4 měsících od císaře opět plánovaně otěhotněla opět porodila předčasně císařem (24t) miminko nám po 21 dnech zemřelo. Každé vyšetření bylo v každém mém těhotenství s dobrým výsledkem, bolesti ani nemoci žádné až do dne porodu. Potřebuju od lékaře víc než slova lítosti, potřebuju znát důvod nebo alespoň snahu ho zjistit. Kvůli případnému dalšímu těhotenství, abych mohla snížit riziko. Nekouřím, nepiju, nefetuju, žiju zdravě, v těhotenství se hlídám a nesportuju. Nechápu to, ale nemůžu riskovat že tohle zažiju znova. Dá se zajít na nějakou genetiku nebo tak něco?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • marketaj2.8.2014 20:02

    To je mi lito:-( musis byt statecna a pokud se na to citis, tak se pust do boje. Vyzadej si genetiku pro sebe a partnera, mozna tam neco objevi anebo take ne (absolvovali jsme ji po dvou zamlklych tehu a nic se neprokazalo). Pokud s tebou dr nemluvi, tak si zkus najit nekoho jineho. Ja osobne byla spokojena v CAR, kfe jsou vi jak komunikovat narozdil od nemocnice nebo meho predchoziho gynekologa, ktereho zajimala jenom castka na ucte. Jinak pokud to neni vvv, tak to muze byt treba delohou.
    Ale kazdopadne jeden poklad uz doma mas, tak se mas z ceho radovat.

  • Ahojky,já mám za sebou taktéž předčasný porod a v 32tt.naštěstí syn je v pořádku.nyní mu je 18.mes/kor.16.u mě se nejspíš ve 30tt projevila preklampsie.a,když,jsem,se pak vyptávala proč se to,stalo a zda se to může opakovat tak mi bylo řečeno,ze žádnou infekci,jsem,nemela a,ze se,to,v,budoucnu,může ale,také nemusí opakovat.take jsem to,resila a jeste těším,protože bychom,chteli druhe mimo a tak mam,z toho strach.me také žádné vyšetření nenabydli,takže nevím,co mě bude,čekat.max.budu víc hlidana a nebo mi,sešiji hrdlo,ale,nevím.take jsem žádné informace k tomu nenašla.tak uvidím co,mě,bude cekat az, otěhotním

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 554 odpovědí a 409 732 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist