Předčasný porod

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42816 26.5.2011 15:02

Ahojte womenzonky, rodila jste některá předčasně - od 35. týdne do 38. týdne ? Jestliže ano, jak jste na tom byli s mimčem ? Všechno v pořádku ? Jsem 35. týden a začínají na mě jít pomalu poslíčci, tak se jen ptám, kdyby to náhodou došlo dříve, tak zda jste to některá již taky zažila. A rozeznám hlenovou zátku od výtoku ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já jsem rodila v 37. týdnu, malý byl sice 2 dny v inkubátoru, ale to jen pro to, že mu sestry špatně odsály ty hleníky po porodu a tím, že byl narozený dřív, tak jich tam měl víc než ostatní mimča, takže mu to rozpouštěli, aby se mu dobře dýchalo. Ale jinak byl úplně zdravý :-) Po dvou dnech už byl úplně OK.

  • já rodila v 36 týdnu, malý byl také v pořádku, den byl v teple, ale pak mi jej dali na pokoj..jen sát se mu nechtělo, tak jsme začínali s dokrmama a až později s kojením. V mém případě měla hlenová zátka v sobě stopy krve, takže jsem to poznala

  • Ahoj já jsem rodila 35+1 a malý byl úplně v pohodě i přes to, že měl 3x omotanou šńůru kolem krku. Strávil 2 dny v inkubátoru, ale to jen protože ještě neuměl udržet tělesnou teplotu. Jinak měl lehce přes 2,5 kila a všichni se divili, jak je velký. Jaký máš odhad hmotnosti?
    Jako každé nedonošeňátko byl hodně spavý, takže jsem ho musela na každé kojení budit, ale zadařilo se a už mu bude půl roku a má víc jak 8,5kg.

  • Já jsem rodila v 36 týdnu díky doktorům!byla jsem od 7 měsíce v nemocnici protože mě boleleo břicho a v 36 mi poprvé točili křivku ale nedařilo se jim to celý den bo malý byl hodně spavý, tak mě nutili žduchat do břicha a hned při první křivce mi v pět ráno praskla voda.Malý byl ale v pořádku a vše dohnal.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist