Prášky PO " Postinor "

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51731 14.3.2012 14:19

Ahoj, chci se poptat na Postinor. Zajimalo by mě, když kondom selže do jaké doby bych si ho měla vzít, kolik jestli jen jeden , jestli to je 100% a kolik stojí . Děkuji :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Stojí 500 - 600 Kč, hodně záleží na lékárně, nejlevnější jsou ty nemocniční (nebo to tak aspon dřív bývalo). Musí se vzít oba prášky, přesný postup je perfektně popsaný v příbalovém letáku, takže před použitím doporučuji přečíst! Myslím, že čím dřív se vezme, tím líp, ale hranice je asi těch 72 hodin jak už tu bylo řečeno. Pokud ti bylo 16, tak ho dostaneš v lékárně bez předpisu na občanku.
    A je to celkem svinstvo, pěkně to rozhází cyklus :( A samozřejmě to není něco, co by se mohlo brát často, takže bych dbala na správné použití kvalitního kondomu (například pepina PRÝ praskají, my používali primeros a durex, ty nikdy nepraskly) a možná bych, pokud už by se jednou "zadařilo" a kondom praskl používala i další antikoncepční metodu, pro jistotu. Protože nevím, jestli je dobré postinor brát za život několikrát, je to opravdu svinstvo, ale zase lepší než potrat nebo nechtěné miminko:)

  • full.avl14.3.2012 15:03

    přímo nevím kolik stojí :) ale jen bych chtěla dodat, že ty prášky jsou docela na tělo záhul. Pořád lepší být vyloženě opatrný a dávat si bacha, než pak bárt toto. Ano jsou částečně ty prášky dobré , když třeba dívka znásilněna a aby se zabránilo početí... ale jinak? když se chceš milovat s přítelem buď nejdřív pořeš antikoncepci, nebo kondom a dodržujte aby jste ho správně nasadili :)
    Většinou po pilulkách "PO" je rozházená MS, špinění, bolest v podbřišku . Některé slečny si kvůli tomu i myslely, že jsou těhotné a že mají ty nejčastější "těhotenské příznaky" a přitom to byla reakce jen na prášek

  • Za prvé svinstvo a je to i drahé.Ha tě rozhodně vyjde levněji,než pilulky PO....si to propočítej.Kde by jsi vzala na pilulky po?;-)Já ani nevím jak vypadají,natož abych je brala ..

  • Tak 100% není nic :-D stojí kolem 600 a jsou tam 2 tablety a musí se vzít myslím do 72hod? Ale holky které ho někdy měly upřesní :-)

  • ahojky me pred 5lety stala 100ku a dal mi ji primo gynekolog a teda spatne a nic podobneho me po nich nebylo. nejucinejsi jsou kdyz se vezmou do 24hodin pak uz ucinost klesa.a berou se dva v nejakem rozmezi. a jsou jen na predpis

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist