Pozná to už doktor?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23163 15.3.2011 17:07

Ahoj holky, tak včera jsem zjistila, že jsem asi těhotná - MS mešká už 5 dní a na testu mám slabý proužek - dělala jsem ho 3x :-D a pokaždé se mi tam slabučký proužek objevil. Zítra jsem si vzala volno a trajdám k doktorovi,myslíte, že už něcouvidí, nerada bych, aby to byl planý poplach, nemohla jsem se miminka dočkat a už jem to řekla manželovi (nemohla jsem vydržet) - kdybyste viděly ten jeho obličej - nevěděl, jestli se smát nebo něco jiného, ale říkal, že je šťastný a že je rád a že se těší. Tak doufejme, že to dopadne dobře.

ahoj holky, tak jsem tam včera byla - doktor mě ani nevyšetřoval, prý by to stejně nebylo vidět, vzal mi krev a mám si dneska zavolat na výsledky, ale prý mi to vidí na očích, že to tam bude, prej když budu hodně zvědavá, mám přijít příští týden a uvidíme, jestli se nejedná náhodou o mimoděložní, ale když prý vydržím 14 dní, tak uvidíme srdíčko :-) - kéž by se chtělo všechno podařit!!!

TAK JE TO TU - VÝSLEDEK KREVNÍCH TESTŮ - POZITIVNÍ!!!! 4TT+6 - Bože, dej ať všechno dobře dopadne!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No, myslím, že jdeš ještě moc brzy, asi si tě pozve ještě jednou, aby ti řekl víc :-) chodí se tak 6-8týden, ale lepší je ten 8.t., kvůli srdíčku. Těhu budeš, když ti vyšly pozitivní testy, tak určitě ;-) držím palce.

  • No uvidíš tam malinkou černou tečku, když ti bude dělat "vnitřní" ultrazvuk :) a ta ti tak za týden poporoste, ale asi ti řekne at tam přijdeš tak za 3 týdny :) Držím palečky

  • ahoj ahoj
    já jsem byla u doktora v 6.tt - víc jak 14 dní po očekávané MS a byla tam vidět vážně jen tečička.
    Takže 5 dní po MS bude tečička asi ještě menší.
    Na další kontrolu jdu až za 4. týdny - či-li to bude vycházet na nějaký 10. týden.

    Držím palečky, ať se všechno krásně vyvíjí.

  • ahojky, mozna tam pujde videt dutinka s cernou teckou a mozna taky jeste ne, protože muze byt moc brzy. Ja jsem utikala taky takhle brzy a zbytecne me vystresovali, ze je to mimo... Nakonec jsem dnes 11tt :-) Takze drzim pesti a pokud by neslo nic videt, bud v klidu, pozve si te stejne kvuli srdicku za tri týdny a to bude rozhodujici. Hodne stesti

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist