Pozdní ovulace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32079 2.5.2011 16:16

Ahoj holky, máte některá ovulaci až 21 - 23 den cyklu. Celý cyklus mám 30 dní. POdle BT i OVU testů mi vychází až takto pozdě. NEní třeba pak problém v případě oplození se zahnízděním vajíčka? díky za vaše zkušenosti.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • taky jsem měla ovulaci 21-23 den cyklu ale celkově cyklus sem měla teda delší, druhá fáze po ovulaci by měla být aspoň 11dní aby došlo k uhňízdění tak jak má, možná v tom je u tebe problém, ale možná taky ne.
    Já otěhotněla 4měsíc po vysazení HA a druhej měsíc po měření BT.
    Tak držím palečky.

  • Ahoj, já mám šíleně nepravidelný cyklus v rozmezí 27-80dní a ovulaci jsem tedy měla hodně pozdě. Konzultovala jsem to s několika doktory a pokud máš ovulaci (mě ji perfektně potvrdilo měření BT), tak to je úplně normální a nemá cenu to moc řešit. Dokonce mi řekli, že cyklus 28 dní je docela výjimka a většina ženských má cyklus delší a celkem nepravidelný. Důležité je, aby fáze po ovulaci byla v rozpětí 12-14 dní, ta je pro zahnízdění nejdůležitější.
    No a nám se mimčo povedlo, aniž bysme se nějak moc snažili i přes takhle šílený cyklus, jsem teď 27. tt :-) Takže otěhotnět lze dost snadno, obzvlášť když se nesnažíš a máš psychiku v pohodě ;-)
    Přeji hodně štěstí :-)))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist