Potřebuji utěšit...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #67989 27.11.2012 23:01

Ahoj holky, potřebuji utěšit. Moc bych si přála miminko, jenže. Nejdřív jsem to odkládala kvůli práci, pak nechtěl přítel a když jsem vysadila před rokem prášky, myslela jsem si, že to bude brnkačka do pul roku. Ne čekala jsem,že by se mohlo zadařit první měsíc. S přítelem si nedáváme pozor od února, ale naše snažení není snažení. K sexu dochází pouze o víkendu. Ovulace ho vůbec nezajímá. Protože mám problém se Štítnou žlázou, nejprve jsem brala orgametril, teď beru clostík + duphaston. Tu nejvyšší dávku. Roz hodilo mi to metabolismus, takže jsem při brala a nervy mám na pochodu. Navíc je přítel NESCHOPNÝ. Tedy poslední dobou, když už k sexu dojde, tak se neudělá, prý to 3 dny po sobě nejde... Včera jsme byli na koncertě, všechno vypadalo báječně, byla ovulka, takže nejlepší konstalace, jenže když jsme sexovali, tak já se udělám a on NE!!! Dneska, když na něj čekám, tak raději ani nedojde. Radši si telefonu je se sestrou už přes 2 hodiny. Tedy pokud je to sestra... Chová se fakt divně. Prosím nějaké povzbuzení, nebo rada, by nebyla?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Rekla bych ze o mimco vubec nestoji...ale memohu soudit, do hlavy mu nevidim....

  • Taky myslím, že spíše máte problém ve vztahu a ne s početím. Vykašlala bych se teď na snažení o mimi a začala pracovat na tom, abyste spolu zase byli spokojení. Jinak přece ani nemá smysl čekat dítě s někým, na koho jsem nevrlá a on na mě.

  • Nechci být zlá, nevím kolik si přibrala a chápu, že za to nemůžeš, ale možná je problém v tom, že ho tolik nepřitahuješ jako předtím (s čímž by mohlo pomoct třeba nějaké prádýlko, změna nebo hra se sexuální tématikou) a tak se třeba neudělá a to ho jako chlapa musí dost rozhodit a to už se s ním pak může vést a může mít v sobě blok, i jeho to může trápit že to nejde...možná by v takovém případě pomohlo přibrzdit, netlačit na pilu a sexovat opravdu když je na to nálada u obou, správna atmosféra a tak, třeba se to zlepší a pak se můžete zase začít NENÁPADNĚ snažit a kdo říká že to nemůže vyjít i při menší intenzitě....Nám s přítelem stačily dvě soulože za měsíc a nechtěně se zadařilo. Možná může mít i strach z toho, že bude mít špatné spermie a kvůli tomu to nepůjde, nevíš co se mu honí hlavou, chlapi sice málokdy dokáží připustit že by mohla být chyba v něm když se nedaří, ale nikdy nevíš, v dnešní době se o tom stále více mluví...
    Pak jsou tu i další možnosti jako že dítě vlastně nechce jak píše LucieLo, nebo má někoho jiného, nebo má pocit, že je sex pro tebe jen honba za spermatem kvůli početí,....

  • venysek28.11.2012 8:19

    Taky si myslím, že byste si měli promluvit a možná opravdu oba nechcete miminko se stejnou intenzitou, možná on chce míň a proto má v sobě nějaký blok, který mu brání, nebo třeba panikaří, že najednou neví, jestli je ten správný čas.. Každopádně, pokud si o tom nepromluvíte, mohlo by to celé dopadnout špatně a to by přece byla škoda.. Jestli ti přijde jako neschopný, možná to z tebe cítí a tím spíš půjde vše do háje.. Uber plyn ve snažení, začnětě se soustředit na sebe a třeba se to zase zlepší.. Mluvte, mluvte, mluvte!!!

  • lulatko28.11.2012 8:31

    Musím se přidat k holkám a k tomu, co již tady zaznělo. Určitě to není to, co bys chtěla číst nebo slyšet, ale i z toho dotazu a toho, jak jsi ho podala a zdůraznila neschopnost svého partnera tak nějak plyne, že Tvůj chlap je momentálně pro Tebe chodící schránkou na spermie. :( A s tím by se smířil sotva nějaký chlap. Že to zcela zabije vášeň ve vztahu, ani nemluvě. Možná by to dítě i chtěl, ale jestli je z Tebe cítit, jak hlídáš ovulaci a chceš ho jenom proto, že teď je ten "správný a optimální čas", není se moc čemu divit. To bych selhávala i já.
    Chápu, že Ty máš pocit, že tomu obětuješ daleko víc (navíc zdravotní problémy) a v Tvých očích z jeho strany nejde o nic víc, než si udělat dobře a v podstatě by měl být rád. Takhle ale chlapská psychika bohužel opravdu nefunguje. Začněte se opět milovat, ne se za něčím hnát, jinak dost možná přijdeš i o potenciálního otce svého dítěte a budeš moct tak akorát hledat jiného...

  • Nerozhodila jsi ho svou touhou po dítěti? Podle toho co píšeš, tak je to ted jen spermobanka, která je od toho splnit svůj účel. To by nerozdýchal asi žádný. Chtělo by si to nejdřív srovnat vstah a pak se snažit o dítě. Pokud pořád řešíš otěhotnění, tak se nediv že se k tobě i sestra chová divně. Ty svoje změny určitě nevnímáš, okolí ano.

  • Ahoj muj manzel byl zezacatku neco podobneho. Njedrive byl vubec problem ho kdyz to tak reknu dokopat k sexu a kdyz uz jsme sex meli tak se take nemohl udelat. Trochu se to zlepsilo tim kdyz byl po vice jak roce snazeni na spermiogramu a tam mu zvedli sebevedomi do nebes, ale kdyz to asi dalsi dva mesice neslo samo tak ho rusilo zase uplne vsechno treba i moje vzdychani. Tak jsem si rekla ze prednim budu delat ze to uz nebudem resit a az se zadari tak se zadari takze kdyz nemel chut na sex tak nebyl, proste jsem na nej prstala tlacit a nejednou on sam obratil a do dvou mesicu se nam zadarilo :-) Prislo mi ze jsem ho asi moc nutila a tim byl i pod stresem on i ja ze to tonam taky nepomohlo, jinak ja sjem mela problemy s tim ze jsem neovuovala. Ale u manzela to bylo psychikou a asi tim jak jsem na nej tlacila :-( takze vim ze pri druhym to nechame byt a az se zadari tak to bude :-)

  • A.t.i28.11.2012 17:10

    Poradím ti, aby ses vykašlala na nějakou "výrobu" miminka. Vím o čem mluvím, vzhledem k tomu, že už se snažíme přes dva roky. Ze začátku jsem šílela stejně jako ty, počítala dny, teď musíme, dneska zase ne.... Vím, co jsem sama dělala a upřímně ti mohu říct, že taková ženská je spíš na zastřelení než aby toho chlapa nějak vzrušovala. Nejspíš to není tak, že by tvůj partner miminko nechtěl, ale svým přístupem jsi z něj udělala jen dárce spermatu. A to se nelíbí žádnýmu chlapovi. Tobě by se také určitě nelíbilo, kdybys pro svého přítele přestala být milovanou osobou, ale jen chodícím inkubátorem na miminko.
    Přestaň zkoumat plodné dny a miluj se s přítelem jen kvůli tomu, že ho miluješ. Jinak ho také můžeš svým chováním od sebe odehnat úplně. Snažíte se teprve 3/4 roku, to není zase tak dlouhá doba. Až se uklidníš, tak se třeba zadaří.:-)
    A tvému příteli se moc nedivím, že si raději telefonuje se sestrou. Kdyby mne manžel nazýval neschopnou, podezíral mne kdoví z čeho, tak bych se za ním do postele taky nehrnula.

  • Bohužel se musím přidat k názoru LucieLo, že o děťátko asi opravdu nestojí :-( Ale pokud to tak je, nechce o tebe přijít a tak nic neříká. A nebo doufá, že tě to odradí samotnou. Každopádně ať tak či tak, chce to mluvit, mluvit a zase mluvit, protože bez toho žádného závěru nedojdeš. Hodně štěstí ;-)

  • S chlapama se v tomhle musí opatrně,pokud o tom není úplně přesvědčený a netouží po mimču tak jako ty,může ho to děsit.A oni mají většinou právě opačnou reakci,ne se tomu postavit a řešit to,ale zdrhat...A hlavně pokud doma není nějak pohodová atmosféra ze strany partnerky,tak přestávají mít zájem i o intimnosti,natož aby to měli příkazem.Radím taky se na to vykašlat a jestli o něho stojíš promluvit si o tom a zeptat se tak,aby se popravdě vyjádřil,jak mu je...Já měla dlouholetý vztah a on první řekl,že by jsme už mohli jít do mimina a nakonec pod tlakem starostí a okolí na to kdy už to bude,mi prostě zdrhnul při první příležitosti...ke kolegyni v práci:-)

  • Já mám podobnou zkušenost. O miminko se snažíme již tři roky. A manžel i když miminko chtěl stejně jako já, tak měl prostě blok sexovat v době ovulace. Pro něj to bylo hrozně stresující, jelikož jsem ho trošku tlačila. Tak jsme zvonili, sice miminko ještě nemáme, ale už to manžela nestresuje a sexujeme, když se nám chce a i se zajímá kdy mám plodné dny, kdy přijde MS. Zkus přestat tlačit na pilu a nech tomu volný průběh a přeji brzo //. ;-)

  • Možná jsi se na miminko a na to, jak po něm toužíš upnula natolik, že sis nevšimla, že jsi jediná ve vašem vztahu, kdo to tak cítí a že se to mezi váma třeba mezitím pokazilo...:-( vím, že tímhle tě asi moc neuklidním. Hlavně máte asi problém v komunikaci, není přece možné, abys chtěla dítě s někým, o kom nevíš, jak to cítí, jestli to chce taky tak...v těhotenství a pak během rodičovství narazíte na tolik věcí, na které budete mít jiné názory , nejdůležitější je spolu umět mluvit. Muži jsou někdy komplikovaní, třeba ho jen vyděsilo, co všechno by se ve vašem životě mohlo změnit, bojí se, že budeš mít už jen to dítě (zvlášť pokud už teď cítí, že ti víc záleží na otěhotnění než na tom, jak funguje váš vztah), třeba i pochybuje o sobě, když se počtí nedaří...těch důvodů může být spousta a chce to jen být k sobě otevření. Třeba Ti řekne, že se na dítě ještě necítí nebo že ho nechce vůbec, ale to aspoň budeš vědět, co a jak a pak se sama rozhodneš, jestli Ti váš vztah za to stojí a raději počkáš, až to budete cítit stejně a nebo se rozhodneš to zkusit jinde i se všemi riziky.
    Já to měla trochu podobně, dítě jsem moc chtěla už na jaře a nejlíp hned, ale přítel, i když řekl, že miminko chce, tak jsem měla pocit, že to není úplně ono, tak jsme si promluvili a já si uvědomila, že jsem byla docela sobecká, že přítel měl tou dobou velký stres v práci, jezdil domů pozdě večer a celkově měl plnou hlavu jiných starostí a bál se, takže jsme tomu dali čas, milovali jsme se z lásky a ne kvůli dítěti, užili si hezké léto a najednou v září s tím začal sám a najednou všechno fungovalo a teď v listopadu se nám zadařilo. Přeju pevné nervy a ať to dopadne dobře všechno

  • Možná ani nejde o to, že by mimi nechtěl, ale třeba mu nevyhovuje sex na "povel" nebo hlídání plodných dnů. Zku ho nechat pár dní odpočinout a pak se do toho pustit. Hlavně nenutit a nebýt zklamaná, když nechce. Lehce e to říká, ale ani ty z toho nebudeš tolik nervózní.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist