Potom co jsem se s přítelem pohádala, tak mi máma řekla, že s ním nemám být...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #364696 15.6.2016 20:20

Zdravím Vás, mám problém. S přítelem jsme se hodně pohádali kvůli toho, že mi napsal bývalý. Ja si s nim ale za celou dobu nepsala co jsme se rozešli. Přítel mi neveri, hodil směrem ke me muj Vánoční dárek co jsem mu dala a v 23h jsem jela domu. Řekla jsem to mamce, protože se ptala, co se stalo. Hned po mě vyjela, že jak mě s nim ještě někdy uvidí tak mi balí kufry a nechce mě nikdy v životě vidět. Jenže ona asi nechápe to, že se milujeme. Píšeme si někdy, zítra se mi zase ozve a ja bez něj prostě být nechci. Chci být jenom s ním do konce života. Psala jsem si plusy a minusy a je o dost více plusu. Minusy by se daly zlepšit, tomu věřím. Jen jsme ještě mladí a nepůjde to třeba hned(napr. Bydleni). Chci byt s přítelem, miluji ho a vím, že i on mě. Jeho rodinu mam ráda strašně moc. S jeho mamkou se normálně bavím, s babičkou taky. Jenže mám strach z toho, že mě moje mamka opravdu z baráku vyhodí. Dříve říkala, že chce ať jsem šťastná a když budu, tak toho kluka bude mit také ráda. Já s ním šťastná jsem, jen jsme prostě oba žárlivi. Teď najednou me chce vystěhovat v případě, že se s ním dám dohromady. Je mi 19, příteli 23(bydli ještě s mamkou, chodi na brigadu a dokončuje si maturitu, ale to mi nevadí). Mám přijít o přítele s kterým jsem šťastná a miluji ho nebo o rodiče, kteří mě vychovali? Od přítele tatka to mel podobne, rozhodl se pro přítelkyni a s rodinou se vůbec nestýká. Teď jsou manželé a mají děti. Poraďte mi prosím.

  • 16.06.2016 14:59:49 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 16.06.2016 14:59:49 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Počkej... přítel po tobě hodí věc, kterou jsi mu dala, jenom proto, že ti napsal tvůj bývalý a s takovým chceš být do konce života? O_o Probohy prober se! Tvoje maminka sice zareagovala dost impulzivně, ale nedivím se jí.
    Už to, že po tobě něco hodí, je svým způsobem násilí. A jestli to udělal kvůli takové prkotině, tak je pravděpodobně jen otázka času, než tě kvůli něčemu flákne doopravdy. Podle toho, co píšeš, se mi zdá, že jsi zamilovaná až po uši a nechceš na něm vidět nic špatného. Asi nezbývá než doufat, že z toho vystřízlivíš co nejdřív. Agresivní žárlivec opravdu není dobrý partner.

  • Riannys15.6.2016 22:21

    My jsme s přítelem taky hodně žárlivý, ale NIKDY by mě nenechal odejít. Navíc takhle pozdě, to prostě neexistuje. A jestli po tobě ještě hodil dárek...to bych asi odpustit nedokázala, to je prostě hnus. Neřeknu, kdybys ho podvedla, ale kvůli jedný zprávě???
    Navíc jestli ti takhle nevěří už teď, co bude dál? Co když spolu budete mít miminko a on přijde s tím, že určitě není jeho a vyhodí tě na ulici? To fakt chceš? Protože tohle je něco, co se nedá změnit...
    S tvojí maminkou souhlasím, mám miminko dceru a nedovedu si představit,co bych dělala, kdyby ji někdo ublížil...asi bych ho zabila.
    Tohle rozhodně není chlap pro vztah, už se k němu nevracej, ten tě doopravdy nemiluje. Zato tvoje maminka tě má ze všech nejradši, určitě by ji neskutečně ublížilo, kdybys od ní odešla za někým, kdo ubližuje tobě...nedělej to.

  • souhlasím s tím co už bylo napsaný. maminka sice zareagovala spíš až hloupě, ale chce tě chránit. vztah s takovýmhle žárlivcem je peklo na celej život. kamarádka chodila s žárlivcem a pak měla šílenej problém se s ním rozejít, pořád ji někde sledoval a nedal jí pokoj ještě hodně dlouho. aby po tobě mrsknul dárkem a nechal tě skoro o půlnoci odejít samotnou domů:-o to není chlap pro život, to je nejen žárlivec ale i sobec! s takovým bys opravdu chtěla žít? zkus domyslet jeho chování až tě bude mít "jistou" protože budete manželé a budete mít dítě. zkus si domyslet jak se k tobě bude chovat když se takhle chová už teď v době zamilovanosti na začátku vztahu..... a jak se bude chovat k vašim dětem??! tohle si maminka nejspíš domyslela a ty to vidět nechceš. zamysli se nad tím
    pak si promluv s maminkou, vysvětli ji, že už jsi dospělá a nemůže ti dávat takový ultimáta, že o ni nechceš přijít a že máš ráda i jeho, že tě vychovala dobře, ať ti víc věří, že se rozhodneš správně, ale sama a ne třeba hned a už vůbec ne pod takovým ultimátem. hlavně si o tom promluvte v klidu, klidně si zajděte někam na kafe nebo do restaurace abyste obě udržely nervy na úzdě (přítomnost cizích lidí dělá divy:-p)

  • Maminka ma asi taky trošku horkou hlavu, ale na druhou stranu se jí nedivim. Přítel ti nevěřil a přitom se opak těžko dokazuje, vrátil ti dárek (to se nedělá) a skoro bych řekla, že se s tebou i tímto způsobem rozešel. Žárlivost je mor vztahu. Pokud ti nedůvěřuje, může to být zase něco příště s čím prijde, že e mu nelíbí a že ti nevěří. Aby jsi jela sama tak pozdě domů, tak bych toho tvého taky přetrhla jak hada a byla na něho naštvaná. Maminka možná vidí o, co by toto mohlo způsobit (pokračování) v budoucnu a tak má strach o tebe, aby jsi nebyla skutečně nestastna.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist