Potize s otehotnenim

Otázku položila: Anonymní uživatelka #334437 10.1.2023 6:12

Dobrý den, chtela bych se zeptat,zda tu nektera resila potize doktorem gynekologem. Je mi 36 let a chtela bych jeste 2 dite. Synovi je 8 let a otehotnela jsem s nim po 2 mesici od snazeni.Ted se nejaky cas nehlidame, pila jsem cca pul roku kontryhel a kysl.listovou jedla. Ovulaci mam vysledovanou pomoci hlenu a testu. Nesnazime se tedy pravidelne okolo ni.Cykly jak kdy, 28,34,37 dni. Chtela jsem se zeptat,jak to pripadne s Vami resil doktor, na co se ptal.Dekuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • řešit sem to začala až po tom, co při pravidelném styku nedošlo k otěhotnění po 7 měsících (s ohledem na věk) - nejdříve hormonální profil a potom později další věci.
    a pravidelnýms tykem myslím fakt styk celý měsíc ob den max ob dva dny.

  • Pokud se opravdu nesnažíte pravidelně - v době ovulace pravidelný styk cca 5dni před. Tak to není ani v podstatě "snažení" . Zkuste prvně opravdu mít styk pár dní před a v době ovulace. Před 8lety jste byla přece jen mladší a pro tělo to bylo snazší. Každým rokem nad 30 je to prostě obtížnější ale ne nemožné. Jinak se většinou bere 6-12m ( dle věku ) snažení jako hranice kdy jít k Dr .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist