Potíže po porodu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #8597 15.2.2011 20:21

Prosím,chtěla jsem se zeptat,jest-li nemá někdo stejný problém,jako já?Když tak napište nebo poraďte. Po porodu jsem 8měs.,mezi tím jsem apsolvovala několik prohlídek u gyn.,ale nic. 2x mi přeléčil zánět.Vyzkoušela jsem několik léků a výplachů Teď to neustále svědí,pálí. Hlavně při sexu. Četla jsem, že když kojíte je ta sliznice ještě suchá. Za jak dlouho se asi tak obnoví do normálního stavu (milování bez potíží atd.). Poslední měsíc mi byl zjištěn zánět moč.cest. Dr. říká,že oba záněty mohou spolu souviset a "přebíhat". Na můj vkus to trvá,už nejak dlouho. Už jsem měla dvoje ATB. Stále mi připadá,že jsem nevyléčená. Má někdo podobný problém. Poraďtě. Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mykóza. Chce to léky, léčit partnera. Něco může předepsat doktor, některé léky jsou i prodejné v lékárně volně. Mýt se kvalitním intimním gelem, nosit bavlněné prádlo, moc se nepotit. Mně také pomáhá tea tree olej nakapat na tampon a na dvě hoďky zavést. Nejíst sladké a brát zinek + laktobacily. Jestli bereš ATB, bude to na záněty blbé, to chce aspoň ty laktobacily. Opravdu to spolu souviset může, mně to taky souviselo několikrát. Trpím na to léta a pořád se mi to vrací, ještě jsem ani nerodila. Prostě to chce vyzkoušet. Držím palce, abys byla jedna z těch, co se toho zbaví.

  • a co nějaké léky na mykozu?? nemůže to být ono??

  • naše mamka při nás dvou měla záněty pak několik let - co říkala a nemohla se toho zbavit. Věřím že dnes je těch léků daleko víc, možná se tě to prostě drží. Zkus léky na mykozu a pak bych zkusila nějaký vag. čípky - např. Gyntima na prevenci..držím palce at je to rychle pryč..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist