Postava

Otázku položila: Anonymní uživatelka #422626 4.4.2020 9:28

Dobrý den,
Je mi 15 a mám strašně zvláštní tvar postavy. Boky a pánev jsou ve stejné šířce a potom mám útlejší pas. Když se jdu sprchovat, musím se na sebe koukat se skaredym pohledem. Není mi to vůbec příjemné. Nejím nějak moc, snažím se omezovat sladké a chodím na procházky. V období karantény ani normálně ale nejsem aktivní. Pořád sedím doma a vyřizuju věci do školy. Měřím něco okolo 178-179 a vážím asi 72kg. Ten pohyb mi fakt chybí a tak se snažím chodit alespoň na procházky,ale moje tělo mě trápí. Nemám pneumatiky na břiše,ale spíš mám veliký zadek a boky. Budu ráda za každou radu a nebo tip na cviky.
Děkuju moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zacina to vsechno stravou, ta tvori údajně 80% úspěchu. Nepomuze jist malo a jen se vyhybat sladkemu, chce to jist vyvazene a v dostatecne míře, protoze kdyz hladovis, telo si to ukládá. A to ze nebudes jist cokolady ale treba neodolas tucnejsim vecem , to je zase dalsi vec. To ale my nemuzeme posoudit, nikdo tu nevidi co a jak jis. Pohyb samozrejme prospeje taky, ale zakladem je ta strava.
    Musis se ale mozna smirit i s tim ze dospivas a rozsireni boku a panve je u zen normalni vec, takze to treba ani do velke miry ovlivnit nepujde..
    Na svoji vysku mas vahu peknou, takze mozna to bude i tim dospivanim.

  • buccaneerka24.4.2020 14:02

    A ty bys chtěla mít stejně široký pas a boky? To nemá snad nikdo, ne? Teda žádná normální dospělá žena. Maximálně tak malé děti nebo modelky ala ramínko na šaty.

  • dzusinka4.4.2020 20:04

    Mrkni na Kim Kardashian a třeba Ti bude líp :) Máš super postavu, která se ale relativně špatně obléká, protože výrobci i přes dnešní módu na tvarovanou postavu moc nemyslí. Mám to samé co Ty a líbí se mi to :) Kdybys měla stejně široký pas jako boky, budeš vypadat silná, ale s úzkým pasem i při nadváze budeš vždy vypadat dobře ^_^ měj se ráda!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist