Poslíčci?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23163 27.9.2011 19:31

ahoj holky, jak probíhají poslíčci? jsem těhotná poprvé a dneska jsem měla divné křeče v podbřišku - asi jen 1x nebo 2x, ale pak celý den takový divný pocit jako před MS. Mimčo by mělo být v pořádku, pěkě kope, jsem ve 33.tt - přesněji 32+4, myslíte, že to ohly být poslíčci? asi bych si měla nachystat tašku do porodnice :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Vankova.stepanka27.9.2011 22:07

    JÁ MYSLÍM ,ŽE TO MŮŽOU BÝT POSLÍŠCI .MÁM TŘI DĚTI ,U TĚCH DVOU JSEM ŽÁDNÉ POSLÍČKY NEZAŽILA U TŘETÍHO JSEM MĚLA KŘEČE/STAHY/DESET HODIN A TO PO HODINĚ,PO DESETI MINUTÁCH AZASE PO PŮL HODINĚ A TAK RŮZNĚ MĚ TO SKÁKALO,SKONČILA JSEM V PORODNICI A TAM MĚ ZDĚLILI ,ŽE JSOU TO POLSLÍČCI,ALE POKUD SI NEJTE JISTÁ RADĚJI VŽDY JEĎTE DO NEMOCNICE ČEKÁTE PŘECE KRÁSNÉ MIMINKO A BYLO BY ŠKODA PŘIJET POZDĚ!!!!!!

  • TAŠKU SI NACHYSTEJTE,JINAK PRAVÉ PORODNÍ BOLESTI POZNÁTE ,ŽE MÁTE BOLESTI PRAVIDELNÉ,ALE U KAŽDÉHO JE TO JINAK ,POKUD BUDETE MÍT TLAKY NA KONEČNÍK TAK NA NIC NEČEKEJTE TO UŽ SE OTEVÍRÁ HRDLO DĚLOŽNÍ A MIMINKO MŮŽE BÝT COO 10MIN NA SVĚTĚ .DRŽÍM VÁM PALEČKY .

  • Taky bych tasku uz chystala, ja ji mela uz od 30. tydne - pro jistotu :)
    Poslicky jsem mivala od 34tt skoro porad, i 3x-4x tydne, ale porad jsem si rikala ze je jeste cas. A ve 40+4 jsem rodila, pritom jsem si vubec nebyla jista tim, jestli je to ono nebo ne :D Ve ctyri hodiny rano prvni poradny stah, ale potom to tak nejak ustavalo, misto aby se to objevovalo castej nebo sililo. Nakonec v 8 hodin jsme jeli do porodnice, protoze uz jsem to mela po 15 minutach, ale porad to jeste nebyla zadna hruza. Az teprve o pul 10 se mi to poradne rozjelo a to jsem se tam plazila po zemi, a ve trictvrte na 10 se maly narodil. Takze jsem ted i rada, ze jsem mela takove nejiste priznaky a slo to tak rychle. Odbivuju maminky, ktere maji stahy treba cely den

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 541 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist