Poslala jsem kamarádovi fotku prsou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #380514 19.1.2018 13:23

Poslala sem kamaradovi fotku prsou. Ale mela sem na nich ruku. Slibil mi ze si to neulozi. Ale prej si to ukozil. Pise mi jak me ma rad ale chce moje fotky. Kdyz sem mu ji poslala, napsal ze chtel jinou, napsala sem ze uz jinou neposlu. Slibil mi ze si ji neulozi a ulozil si ji.. Mam strach ze ji nekomu posle, ukaze a vyjde to ven.. Jsem tam bez obliceje, jen mam na prsou ruku. Nevim co mam delat. Prosim o radu nobo o cokoliv.

  • 19.01.2018 14:14:09 - Bývalá uživatelka #92984 změnila titulek otázky
  • 19.01.2018 14:14:05 - Bývalá uživatelka #92984 změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka219.1.2018 13:30

    Pardon, ale když je někdo blbý, tak je prostě blbý. Před pár dny tu byla otázka, zda mu to poslat. Všechny odpovědi zněly NEPOSÍLAT. Tys poslala, tak co jako teď čekáš za pomoc?

  • eleyne119.1.2018 13:38

    Klidne se vyfot cela naha, nic si nezakryvej a idealne i s oblicejem :-) asi chces byt ve skole hodne slavna, ne? To zarucene budes, az te posle vsem kamaradum a povesi te na nastenku ;-)

  • Podělala jsi to, co chceš slyšet? :-o Před pár dny jsme ti tu všechny psaly, ať mu nic neposíláš. Na co ti potom radit?

  • Kamkri19.1.2018 14:30

    Milá zlatá, přijde ti normální posílat takové fotky kamarádovi??? Kamarádovi??? Něco takového se posílá maximálně příteli (pokud je mezi námi důvěra a není to 15letý usmrkanec). NIKDY se podobné fotky neposílají jen tak.
    A i přítel je může zneužít, pokud je to nedospělý blb nebo pokud se rozejdete.
    Takže teď ti nezbyde než doufat, že to utichne. Nic víc ani dělat nemůžeš. Za blbost se holt platí.

  • No kdyz jsi tam bez obliceje, tak zatloukej, ze to nejsi Ty. Okoli pripadne rekni, ze si tu fotku stahl z netu. Zatloukat, zatloukat! Nic jinyho asi nevymyslis.

  • Ahoj, alespon, ze tam nemas oblicej.....ale podle chatu to poznat jde...chapu, ze je to pro Tebe hrozne...kdyz se to rozkrikne, zase to jednou utichne. Prezijes to...jsou i horsi veci. Ted uz to zpatky nevratis, ale priste si to poradne rozmysli. Kazdy v zivote udelame nejakou blbost...mozna to nebude tak horke. Drzim Ti palce. :-)

  • Teda já žasnu. Já bych tohle nikdy neposlala ani příteli a to jsme spolu 7 let. Tohle zásadně neposílat. Teď už s tím neuděláš nic. Jedna holka u nás ve městě to taky udělala a co kluk? Dal si ji na tapetu a fotku poslal všem kámošům. Ten kdo o mě měl vážný zájem po mě nikdy tohle nechtěl, kdo to chtěl se chtěl vytáhnout před kámoši.

  • TeriUnicorn19.1.2018 16:56

    Zdravím, udělala jsi velikou hloupost. Jedině všem říkej že to ty prostě nejsi, nic jiného ted' udělat nemůžeš.. Horší bude když ten kluk ukáže i chat s tebou, kde bude mít od tebe tu fotku. Dělat si to prostě neměla.

  • Jsi určitě mladá a prsa máš pěkný.😉 Nemáš se za co stydět. Už jsi je poslala, tak máš poučení do příště, že tohle za ty nervy nestojí. Hlavu vyfocenou nemáš, tak se tolik nestresuj. Kamarád se asi pochlubí. Holt má krásnou trofej a úplně zadarmo. S úsměvem na tváři bych to zapírala.

  • macicekkajik19.1.2018 18:56

    Ahoj, jak říkají holky, zatloukat a zatloukat. Ještě bych dodala, aby jsi řekla, že jsi ji sama stáhla z internetu, že to vůbec nejsi ty. A že jste si pak psali, nemá žádnou váhu. Máš alespoň ponaučení pro příště.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist