Posilování po očkování proti tetanu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #98824 20.7.2013 10:40

Ahoj, včera jsem byla na očkování proti tetanu (do ramene). Obden posiluji a vychází mi další trénink na dnešek, není to nic extra těžkého, na každou partii jeden cvik a 3 série po 8 opakováních.
Jde ale o to, že rameno mě trochu bolí, když zvednu ruku a tudíž asi zatnu lehce sval.
Takže mám dojem, že dnes to rozhodně namáhat ještě nemůžu.

Máte někdo zkušenosti,z a jak dlouho to buď přestane bolet anebo kdy už prostě "zatnout" zuby a překonat to? Cvičení bych rozhodně vynechávat nechtěla, ale taky bych nechtěla přemáhat nějakou bolest nebo tak...

Budu ráda za každou zkušenost

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Po očkování by měl být relativní klid ten den, od dalších dní už se to nijak zvlášť neřeší. Rameno po očkování tě může bolet až týden, obávám se, že ta největší bolestivost, zvlášť na dotek, teprve přijde. Dneska bych velkou fyzickou zátěž ještě omezila, pak to bude na tobě, jestli to půjde nebo ne. Vyloženě přes bolest, jako že to vydržím, bych ale nešla.

  • Ta bolest je ze zatnutého svalu při vpichu, většina to tak má :-) bolest postupně odezní. Záleží na tobě jestli jí překonáš a nebo cvičení vypustíš. Při námaze se ti s rukou nic nestane, je to spíš zatuhlý sval. Zkus třeba rameno nejdříve trošku protáhnout a uvidíš že bolest trošku ustoupí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist