Porodnice krč vaše zkušenosti ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #75084 26.12.2012 20:14

Ahoj holky, nemáte nějaké info o nemocnici krč ? Jak jste byly spokojené? Přemýšlim o podolí nebo krči (tu mám nejblíž) Termín mám v červenci a kdy se mam jít zaregistrovat? průkazku už mám. Díky :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Petra326.12.2012 20:39

    V Podolí se registruje 14+0. V Krči nevím. Já jsem registrovaná v Podolí, ale několik kamarádek rodilo v Krči a říkaly že v pohodě.

  • venysek26.12.2012 21:14

    Já jsem registrovaná v Krči, rodilo tam několik kamarádek a známých a všechny byly spokojené :-) Taky jí mám nejblíž a tak není co řešit.. Jinak k registraci - registrovala jsem telefonicky někdy koncem září, když jsem končila 1. trimestr (13tt), to jsem tam volala na poslední chvíli a řekli mi, že stačí, když si pak přijdu pro razítko do konce listopadu (tedy do mého 20tt) a termín mám 20. dubna. Ta telefonická registrace byla pro mě super, protože jsem se nějak nemohla urvat, abych tam dojela. Tady o tom najdeš bližší info: http://www.ftn.cz/pacientum-a-verejnosti/oddeleni-a-kliniky/gynekologicko-porodnicke-oddeleni/registrace-tehotnych/. Takže jestli chceš tam, zavolej si tam co nejdřív a oni ti i řeknou, dokdy je nutný to potvrdit v průkazce. Termíny brali podle poslední MS. A fronty tam nejsou :-)

  • lulatko26.12.2012 21:15

    Každý Ti vychválí to svoje. Je to hlavně o štěstí, jaké zrovna vychytáš lidi. Taky jsem zvažovala Podolí a Krč, nicméně za mě Krč. Rodila jsem tam před 2,5 lety, hrozná pohoda a všechno v pořádku. Mám tam za sebou i dobrou zkušenost s 2 revizemi bez komplikací po neúspěšných těhu, což se taky počítá. V nejbližších dnech mě tam porod čeká znovu, jinak bych už nevolila. Trakt porodního sálu je rozdělen na zcela oddělené porodní pokoje, což mi pro ten potřebný klid zcela stačí. Navíc tam letos proběhla rekonstrukce, tak jsem zvědavá, ale posledně mi nevadily ani třeba ty starší kachličky - stejně to člověk nevnímá. Každopádně ale čisto všude, i ve společných sprchách. Je to hlavně o lidech a o přístupu - ten byl zcela profesionální, nemohu si vůbec stěžovat a hlavně měla jsem pocit, že jsem v dobrých rukou. Jak v těhu poradně, tak u porodu, tak na gyndě či šestinedělí. Po porodu možnost volby nadstandardu, není-li zcela obsazen. Jinak mimčo po porodu pak u sebe na pokoji, i na standardním šestinedělí maminy po dvou, návštěvy na chodbě v odpoledních hodinách (na nadst máš samozřejmě soukromí jen pro sebe a mimi, vlastní koupelnu nebo společnou pro 2 pokoje a návštěvy tam celý den od 8.30-20.30 na pokojích). S Podolí zkušenost nemám, ale říká se, že tam to jede jako na běžícím pásu. V Krči proti tomu pohoda. Navíc chytneš-li porodní vlnu a Podolí bude mít stop stav, jako první se odesílá právě do Krče. V Krči rovněž kladou důraz na kojení a nevrazí při prvním nezdaru či komplikaci mimču flašku s UM, což je taky plus. K registraci si stačí telefonicky zavolat, oni si Tě zapíšou, a pak už se jenom dostavit a nechat si orazítkovat průkazku. Rozhodně jsem nezažila žádnou frontu a šla jsem tam po NT screeningu ve 12. tt. Je na Tobě, kdy se půjdeš registrovat, můžeš i dřív, já chtěla mít jistotu nejcitlivějšího období za sebou.

  • Záleží, na koho tam narazíš. I když ...jedna kamarádka rodila v Podolí, říkala, že už by tam nikdy nešla. Péče žádná, jak tam nemáš známé, tak si tě nikdo nevšimne, vše jde jak na běžícím páse, rychle odrodit a starej se. Nikdo jí nic neřekl, žádná rada, co a jak. Byla prvorodička. Navíc prý vše zastaralé. Na toaletu a do koupelny běhala přes celou dlouhou chodbu, bála se odejít takovou dálku a malou nechat samotnou na pokoji. Druhá kamarádka rodila v Krči a též by tam už nikdy nerodila. Zrovna se jí střídala směna, ta stará si jí už nechtěla vzít, nová si jí ještě nechtěla vzít a dohadovali se před ní, kdo to bude dělat. Porod měla navíc blbý, nakonec skončil císařem, kdy jejího manžela samozřejmě poslali čekat někam vedle. Po hrozně dlouhý době se tam objevila uklízečka a ptala se ho, co tam dělá. On jí říká, že čeká, že žena mu rodí. No, žena měla dávno odrozeno, nikdo mu to neřekl, dítě mu nikdo neukázal, nechali ho tam sedět. Ale jak říkám, záleží na lidech.

  • Borlova27.12.2012 1:27

    Kamarádka rodila v Krči a říkala, že v pohodě. Já rodila v Motole, ale v Krči jsem byla s amniocentézou a taky v pohodě, všichni tam byli suprový a hodný. A pak jsem tam byla na gynekologický Jipce s komplikací po porodu a taky v pohodě. Klidně bych tam šla příště rodit.:-) Do Podolí jsem chtěla původně jako první, ale vykašlala jsem se na to, protože se tam právě mohlo jen v tom týdnu 14+0 a brali jen 12 lidí na den, takže tam těhule stepovali třeba od 4h od rána, aby se dostali do počtu 12 lidí. Ale teď už to snad jinak, registrace je myslím že odpoledne...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist