Porodnice Motol a registrace

Otázku položila: Borlova 18.7.2011 13:14

Holky rodila jste některá v Motole? Po dlouhém zvážení jsem se rozhodla, že se zaregistruju v Motole. Původně jsem chtěla do Podolí ale když jsem slyšela ze všech stran, že tam musím být třeba už od 4 hodin od rána, abych měla šanci se zaregistrovat, tak jsem Podolí vzdala. Ještě v Motole nejsem zaregistrovaná. Chtěla bych se zeptat, jestli tam musím být taky nějaký čas předem, nebo jak tam registrace chodí? Registrace je po,ut,st, myslím od 14:30. Nevíte kolik berou rodiček na den? Na stránkách jsem se to nedozvěděla.:-( Díky za rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já když jsem se registrovala před třemi lety, tak jsem tam přišla, nikdo nikde, zapsali si mne a šla jsem domů. Teď v Motole rodily 2 kamarádky a neříkali nic, že by měly nějaký problém s registrací.

  • Já se byla registrovat na Bulovce a přede mnou bylo 16 maminek (dalších zhruba 5 po mě). Bylo to ale přesně další termín po stávce, takže jinak to bývá klidnější. Myslím že zaregistrovaly všechny i když to nestihly v tom časovém limitu, který mají pro registraci stanovený. No a co si tam do Motola zavolat a zeptat se na to?!

  • Ahoj, já se byla zaregistrovat zrovna včera. Jsem 23. týden a sestra na mě koukala jak, když jsem se zbláznila, že jdu takhle pozdě. Místo ale na můj termín bylo, tak si mě zapsala. Takže záleží kolik rodiček je už zapsaných na tvůj termín.

  • Měla jsem úplně stejný problém při rozhodování a zvítězil Motol.Rodila jsem tam letos a byla jsem velice spokojená.Já jsem se byla v Motole zaregistrovat ve 14. týdnu a vůbec nikdo tam nebyl.Sestra mi dala do průkazky razítko a šla jsem domu.Tak hodně štěstí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist