Porodní bolesti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #31011 19.3.2011 15:54

Ahoj holky,mám takovou otázečku pro zkušené :-) v den porodu,cítily jste treba celý den bolest bricha a pak to treba v noci prislo,nebo se cely den nemusi nic dit, zadny naznak a v noci to třeba vypukne???jde mi o to , jestli jste porod nejak vycítily předem, nebo to může přijít jako mrak z čistého nebe???děkuji :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • mrak z čistého nebe, bez příznaků (aspoŇ u mě). u nás byla návštěva, já ještě seděla v tureckém sedu a měla výbornou náladu a za dvě hodiny poté mi praskla plodovka a už jsme jeli.....

  • On každý porod je úplně jiný, první přišel náhle v noci jenom lehkou bolestí zad, která se stupňovala, druhý porod u mě trval celý den, kdy mi napřed odtekla voda. a třetí porod mi museli vyvolávat, protože jsem přenášela 12dnů, takže až to přijde určitě to poznáš

  • mě dva dny před porodem bolelo břicho jako při menstruaci

  • Ahoj, já měla tlaky, u první holky celou noc, ale jen takové to lehké, myslela jsem, že mám poslíčky a byla jsem v tu dobu v nemocnici na rizikovém těhu, tak sjem ležela na špalkách... přikláněla jsem to poslíčkům, protože mne v jednom kuse lékaři kontrolovali... a pak se to stupňovalo velice rychle a šup a byla dcera na světě, sice o 2 měs dřív, ale byla ;))
    U kluka podobné, jen lehké stahy jako poslíčky, a jak se to stupňovalo časově, tak šup a byl kluk a oboje hned.


    Podotýkám, že ani u jednoho mi nepraskla plodová voda, na kterou jsem čekala a nic, musel MUDr sám ;))
    KAMARÁDKA TAKTO BYLA CELÝ DEN.

  • sigiska19.3.2011 18:18

    Mě vůbec nic nebylo. Kolem 23 hod jsem si šla lehnout, za půl hoďkyna wc a při zpáteční cestě do postele mi praskla voda. Žádný poslíčky, bolesti až do porodnice sem neměla. Pak mě vyšetřil dr a mělajsem kontrakce po 2 min celých 12 hodin :-(

  • tak taky bych řekla, že je to hodněindividuální. Mně cca 14 dní před porodem odešla hlenová zátka, v den,kdy mi praskla voda sem ještě ve 22 hod. řídila, ve 23 hod. větší bolesti s odtokem pl. vody. Ve 24 hjod. už sme byli v porodniciv malý se narodil 6:15. během dne sem žádné obtíže něměla.

  • Ahojky,
    mě při prvním těhu bolelo celý den v kříži, jinak nic, v noci mi praskla voda a už to bylo :-) Při druhém jsem cítila celý den tlak v podbřišku, který se stupňoval, tvrdlo mi hodně často břicho a po teplé koupeli se to rozjelo.

  • Ve čtvrtek ve čtvrt na jednu ráno mě vzbudilo píchání v podbřišku jako při menstruačních bolestech. Pak mě to do rána budilo cca každý dvacet až třicet minut. Během dne se intervaly zkracovaly, po šesté odpoledne jsem jela do porodnice, to jsem měla kontrakce zhruba po pěti až sedmi minutách. Malý se narodil v pátek v čtvrt na tři ráno. Takže od prvního píchnutí po samotný porod 26 hodin. Ale celý ten čtvrtek to byla vždy jen krátká bolest a pak dlouho nic. Jinak před porodem jsem žádné poslíčky neměla.

  • cudla19.3.2011 20:11

    Mě 2 dny před porodem odešla hlenová zátka.Večer před porodem mě chvíli trochu bolelo břicho jako před MS,ale pak to přešlo.Před půlnocí jsem šla spát a za 2 hodiny,když jsem šla z WC mi praskla voda.Jako prvorodička jsem netušila,že takové malé bolení břicha je známka porodu,byla jsem totiž v 36.tt

  • Tak já měla už ze čtvrtka na pátek v noci co deset minut tlaky, ale nezrychlovalo se to, tak jsem myslela, ze to jsou jen poslicky. Cely patek jsem je mela taky, ale porad zadne zesilovani ani zeslabovani, tak jsme s manzelem jeli na "posledni predporodni vylet". Vecer uz mi to nedalo a manzelovi jsem to rekla, a tak me se stahy porad po deseti minutach odvezl do porodnice. Rekli, ze to nejspis nic nebude, ale ze si me tam nechaji na pozorovani pres noc. Stahy neprestavaly, presne co deset minut celou noc.... uz dve noci za sebou jsem nespala a porad jsem jen pocitala minuty :-) No, v sobotu rano jsem manzelovi psala smsku, at si pro me prijede, ze to nic nebylo, jenze prisel doktor a rekl, ze to uz zacina porod a jsem otevrena na 2cm, tak mi prostrihl vodu a jelo to :-) Prcek se narodil v sobotu v jednu odpoledne, a podle doktora i sestricek to byl rychly porod, ale ja, jelikoz jsem od noci ze stredy na ctvrtek nespala, byla jsem vyrizena jako jeste nikdy. Co bych dala za rychly porod!!! :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 229 otázek, kterým se dostalo 271 609 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist