Poraďte prosím se šátkem

Otázku položila: Minu 11.12.2017 12:01

Ahoj holky, prosím ty z Vás, které šátkujete s miminkem od narození. Uvažuju o pořízení šátku, ale nějak si nevim rady. Poraďte mi, který koupit. Slyšela jsem, že je lepší už použitý, měkký, asi spíš neelastický. Napište mi i webové stránky nebo videa, která pomůžou s vázáním atd. Děkuju moc :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jako šátkovacího guru doporučuju Duhovku (Wrap you in love na YouTube, viz třeba tady:

    Na začátek doporučuji Kříž s kapsou uvnitř.

    Já měla na začátek ŠaNaMi (jeden z nejlevnějších), protože jsem nevěděla, jestli to šátkování vůbec bude to pravé. Není špatný, ale taky žádné terno. Kdybych se měla rozhodovat znova, tak vezmu žakárový Lenny Lamb. Jsou dražší, ale jsou jak pavučinka :-) Ale samozřejmě existuje bambilión jiných a taktéž výborných šátků, ten výběr je strašně široký :-)

  • Ja volila na zacatek taky levnejsi, protoze jsem nevedela, zda nam bude satek vyhovovat. Mela jsem babydoo a byla jsem moc spokojena. Dceru jsem v tom nosila i 14kilovou, a to jeste v pulce druheho tehotenstvi. Satkovala jsem hodne a jiny satek ani neresila, protoze babydoo mi fakt moc vyhovoval

  • Mám Little frog 100%bavlna. A kriz s kapsou uvnitr vazu i ted v 5mesicich male.

  • sisterrys11.12.2017 12:51

    Doporučuji si najít buď kurz nebo ještě lépe nosící skupinku v okolí, vázaní je určitě lepší vidět na živo. S videi jsem začínala s vonzino https://www.youtube.com/user/vonzino1. S výběrem šátku mi hodně pomohli na http://www.nosenideti.cz/china.php. Vybrala jsem didymos vlny, chtěl jsem něco na celé nosící období a jsem s ním spokojená. Bohužel jsme se se šátkováním moc nesžili. Malý byl květnový, v létě mi byl příjemnější kočárek a na podzim se malý v šátku tak mlel, že z něj udělal visítko. Kde byla chyba jsem zjistila, až když už se moc nosit nechtěl. Kdyby mi nějaká nosící maminka ukázala, kde dělám chybu a jak ukázala, jak navázat lépe, tak bychom s tím nesekli tak brzo. Doufám, že u druhého si ponosím víc ;-).

  • sono211.12.2017 22:19

    Mám dydimos veľkosť L. Odporúčam. Viažem šatka udrží aj niekoľko ročné dieťa. Šatkujem od 2 mesiacov

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist