Poradíte trampolínu?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #268083 10.6.2019 22:20

Maminky, které máte doma pro děti trampolínu, dáte nějaký tip?
Chceme pro děti koupit na zahradu trampolínu a nevím ani na co se koukat. Zatím jsme se s manželem jen dohadovali o velikosti - 305 nebo 366 cm. Manžel chce raději tu větší, ale teď jsem ji viděla u známé naživo a připadala mi obří. Místo na to máme, takže v tom by problém nebyl.
Prosím tedy o nějaké praktické zkušenosti - značka, velikost? Na co si dát třeba pozor.
Máme dvě děti 2 a 4.

  • 11.06.2019 13:02:51 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • My začali na trampolíně 2,5 m s vnější sítí, měli jsme jí tak 6let..Zahradu nemáme velkou a ještě pěstujeme pár věcí, ale po zkušenostech jsme zakoupili tu největší trampolínu, co jsme na naší zahradu mohli narvat (musela jsem chodit s metrem), má cca 4m a je s vnitřní sítí, sice "našití" sítě při stavbě trvá déle, ale s vnější sítí už bych nechtěla, děti šlapou po krytu, který už tak docela rychle odchází a kryt pak ani neplní svou funkci). Máme Marimex, pokud se poškodí, doslouží nějaká část, jde vše dokoupit (po netu) nové. Teď už máme 4 děti a hrají si tam (jako na dece) nebo blbnou denně od jara dobpodzimu, právě i puberťáci (nejstaršímu je 15let), kteří by jinak na zahradu nevystrčili nos ;-)

  • Rozhodně větší. A ochranná síť, aby byla před pružinami. Ale.. Není to tak hrozné, když jsou pružiny i před ochrannou sítí. Odzkoušeli jsme obě varianty. Ale vlastni ještě nemáme. Budou tam hopdat určitě dva, takže větší je lepší. Ono ty 3metrove stačí jednomu, ale ve dvou je to velmi těsné.

  • Tohle jsme řešili loni. Nakonec jsme koupily od Marimexu 4,6m. Ptali jsme se i lidi co trampolínu mají a řekli nám že raději si máme těch 1500 připlatit. Já kolikrát když tam vidím ty naše dva rarachy tak mi přijde že je malá 😃😃😃

  • donalabuznice23.6.2020 23:21

    Ahoj, taky jsem si moc nevěděla rady s výběrem trampolíny, ale dost mi pomohl článek na https://homezin.cz/media/jak-vybrat-trampolinu , kde s výběrem dokážou opravdu pomoci, protože dost dobře vysvětlují, který typ trampolíny se na co hodí a hlavně jakou velikost je nutné koupit. Snad ti to pomůže :)

  • Rozhodně je lepší ta větší. My máme trampolínu, která je 366 cm velká a skáčou na ní obě naše děti a krásně se tam vyřádí. Máme od Marimexu, takže jsou péra za sítí, což je mnohem bezpečnější. Když tak mrkni na https://www.testino.cz/trampoliny , mají tam pěkné srovnání trampolín i různé velikosti, ať si můžeš udělat lepší představu :-) .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist