Pořád mi křičí mimi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49146 6.1.2012 10:41

Od včerejší noci mi mimi stále kňourá, budí se častěji, přes den křičí, nic neudělám, málem se ani nenajím :-( Má 6,5 měsíců, že by lezly zoubky ? Bylo u vás něco takového, ale příčina byla jiná ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, zkus změřit teplotu - jestli na něj něco neleze. Jí normálně? Když vyloučíš nemoc - tak máš dvě možnosti (pokud křičí dlouhodobě): zuby, nebo prdíky. Můj první měl taky období, kdy byl na mě fixovaný a chtěl být pořád u mě, ale to bylo tuším pozdějí (něco před 1 rokem). To samo přešlo, ale byla to hrůza - takže soucítím a vydrž.

  • me taky porad rve, mam z nej dojem ze se nudi :( kdyz s nim lezim na zemi a hrajeme si tak se vetsinou zklidni, jsem z toho ale vyrizena ptz nic neudelam jak si ho prestanu vsimat zacne jecet. vek je stejny jaako u vas

  • Ahoj nám začali zoubky ve 4. měsíci, od té doby špatně spí - někdy i 12x se vzbudí, do té doby vzorné miminko, budil se tak 2x vyjimečně jednou nebo třikrát za noc. I ve dne vyžaduje více pozornosti. Bude mu pět měsíců a máme 2 zuby. Dneska to bylo lepší, vstával asi 5x, tak to docela šlo. Jinak i když už na prdíky netrpěl, tak ted mu dávám na noc kapičky, protože zase v noci zase začal,jak se asi nehejbe. Přes den v pohodě, taky se točí na bříško a hodně se hýbe NO chce to asi trpělivost. Malej měl u zoubků trochu teplotu, jen tak kolem 37,6 v zadečku.

  • a nemá hlad, může být v růstovém spurtu, mohou to být zoubky, virózka, může se opravdu nudit....nezačali jste příkrmy?může ho po nich bolet hodně bříško...musíš si zahrát na policajta, těžko ratid, já u dětí křik z hladu, od bolesti a tak rozeznám, je jiný...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist