Pořád jen duch na TT

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29722 22.9.2013 10:27

Ahoj, potřebovala bych se zeptat, zda stále stejný duch na TT neznačí například mimoděložní těhotenství :((. Dnes jsem dělala čtvrtý test a výsledek je vždy stejně silný ...nezesiluje:-(. Mám 6.den zpoždění. Nevím, jestli to není hloupost, ale mám strach...tak se radši ptám. V pondělí se chystám k dr. Díky za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • může také jít o cystu. Bohužel co Ti víc nepovím. Co já vím tak by obden měla být alespoň o trošičku silnější, protože obden stoupá hodnota Hcg v moči. Tak uvidíš, snad to dobře dopadne :-)

  • buď cysta nebo mimoděložní nebo zkus jinej těhu test;-)

  • Také jsem to zažila,zpoždění menstruace 10dnů,v průběhu toho zpoždění jsem dělala 4x test,na každém stejný duch. No a pak menstruace přišla,prý se zřejmě jednalo o chemické těhotenství. Dojde k oplodnění,ale plod dál neroste,tudíž se nezvyšuje hladina hcg. Důvodů,ale může být více...

  • Borlova22.9.2013 19:15

    Neboj bude to dobrý, třeba máš jen hodně zředěnou moč před těstováním. Někdo má ze zečátku málo hcg a někomu se pozitivní test ukáže až třeba 14 po zmeškání. Testuješ ráno? Jestli ne, tak před testováním tak dvě hodiny nepij. A testuješ stále stejným testem? Zkus jiný.

  • Borlova23.9.2013 11:35

    Tak tady jsou ty dva moje testy dělaný ve stejný den ze stejné moči. Mamatest kterým jsi taky testovala mi udělal skoro neviditelného ducha, když už dny před jsem měla celkem výrazného ducha ale na jiném testu. A ten druhý test je jiný a čárka celkem výrazná;-) Ten mamatest mě taky pěkně vystresnul, tak jsem právě raději udělala ještě jeden jiný test ze stejné moči. Takže buď fakt v klidu, stojí teď ty mamatesty za prd!!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist