Poprvé ? Kdy?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #396454 2.12.2018 13:43

Ahojte potřebuju radu nevím kdy je dobrý o to přijít je mi patnáct mám přítele a teď otázka jsem sním měsíc a něco je to moc brzo ?? Já nevím jestli je to moudré i přesto že se dost na to tešíme ale nejsem si jistá jsem psychicky připravená ale pořad je to tu ale poradíte mi prosím ?? Kdy jste o to přišly vy??

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka22.12.2018 14:16

    Podle mě je brzo jak v 15 letech, tak po měsíci chození.

  • Řekla bych, že pokud máš pochybnosti, tak ta pravá chvíle ještě není...možná nejde ani tak o to kdy, jako spíě s kým. Já o to přišla v 19 letech po půl roce chození.

  • Ta která po to přišla v patnácti a byla spokojená ti řekne, že je to dobré, ta co o to přišla déle a byla spokojená ona, ti řekne, že máš počkat.

    Ale jelikož sama píšeš, že na to připravená psychicky nejsi, tak s nikým nespi. Však panenství nemusíš dát hned prvnímu se kterým chodíš. ;)

  • Risu2.12.2018 15:41

    Mne to prijde v 15 brzo, ale to je na tobe, zakon uz ti to dovoluje. Spis bych pritele poznala vic, mesic je malo.

  • Ty musis cítit, zda je spravna chvile a správný kluk. Kazdy ti rekne neco jineho. Osobne mi to brzy prijde. A nezapomeňte na ochranu. Jestli vsichni zacinaji v 15ti (a dle tech diskuzi tady ještě driv), tak se pohlavním chorobám musi darit. Kdyz s nekym spíš, tak to je jako kdybys spala se vsemi jeho předchozími partnery/partnerkami.

  • Přišla jsem o to v šestnácti s klukem, který je nyní už dlouhá léta mým manželem. Upřímně? Dneska kdybych mohla vrátit čas, počkala bych ještě. Spali jsme spolu po cca 4 měsících a dneska bych to viděla na delší čekání. Jednak jsem fakt byla děcko, druhak je to možnost prověřit si, že tomu klukovi jde o tebe a ne jen o sex a navíc si myslím, že by to měla být pěkná romantická chvíle a ne nervózní skončení na věc.

  • petulinkaa132.12.2018 15:20

    Pokud si přípravena a cítíš to, že to chceš, jdi do toho ;-) já toho v tom věku nelitovala a nelituji do dnes, byl to ten který to měl být první, i když jsme spolu dlouho nezustali (ale to nebyl problém vztahu) ale ráda na to dodnes vzpomínám 😉 přeci nemusíš být s někým pět let aby si s ním zazila poprvé, by ses taky nemusela dočkat :-D ale nedělej to jen proto, že to dělá každá druhá nebo to chceš mít zasebou atd. z takových důvodu ne ;-)

  • Já jsem o to přišla po dvou týdnech od doby, co jsem ho poprvé viděla. Nic jsem k němu necítila, ale chtěla jsem mu to dát. Byl to totiž první kluk, který se mnou trávil čas a já jsem nechtěla v 17 propást příležitost. Nebyl to hezký začátek sexuálního života a trochu mi to pokazilo celkový vztah k sexu. Ale nelituji. Sice mě mrzí, že to nebyl být někdo jiný - ale nelituji, protože připravená jsem byla, panenství jsem stejně nikdy nebrala vážně a kdybych čekala na někoho lepšího, tak bych čekala ještě hoodně dlouho.

  • Neřešila bych jestli je to brzy, spíš jde o to jestli se na to cítíš a chceš to zrovna s tímto klukem. Když to vemu chronologicky: odbily 15 narozeniny, chodila jsem s klukem 1,5 měsíce - letní láska u babičky na vesnici, možnost by byla, kdybych chtěla, on by do toho šel - v chatce :-D ale nestalo se. Pak v 16 letech zase tak 1,5 měsíce, odjela jsem na brigádu a vztah se rozpadl. Spontánní možnost ani nebyla a ani jsme to nevyhledávali. O dva měsíce později další kluk, trvalo to asi 7 měsíců. - stále žádný sex, ikdyž on by chtěl. Ale já necítila že by byl TEN se kterým to bude poprvé. Tak jsem se sním pak rozešla. o půl roku později, odbyly sedmnácté narozeniny, po měsíci chození jsem odjela na měsíc na brigádu, vztah to odloučení vydržel a tedy cca za 2,5 měsíce od počátku už jsem chtěla a stalo se. A světe div se, taky už je mým manželem. Neměnila bych, nic bych nevracela :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist