Poprvé

Otázku položila: Bývalá uživatelka #6668 24.9.2012 21:36

Zdravím :)
Nechci se ani tak ptám,jako spíš uklidnit. Jsem se svým přítelem už hodně dlouho(přes 14 měsíců,já 16,on 18) a zatím jsme spolu nespali. On už nějaký ten sexík měl,já jsem ještě panna. Celou dobu na mě netlačí,ale já už na něm vidím,že mu to chybí,i když si to on nepřizná. Moc s ním sex chci,takže to neni jen kvůli němu,ale mám z toho strašný strach a to je to,co mě tak strašně omezuje. On bydlí v jiném městě(cca 40 km daleko) než já a tak jsme neměli moc soukromí jen pro sebe. Ale teď se naskytla možnost a já bych jí chtěla využít jen se bojím,že mě opět přemůže strach.

Moc to s ním chci,protože vím,že on mě miluje a já miluju jeho. Jen se nějak nemůžu zbavit toho strachu. Nějaké rady? Moc děkuju za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, není se vůbec čeho bát!! :) Pokud tě fakt miluje tak bude opatrnej a věř mi, že to není tak hrozný jak se říká. Je to fakt krásný jen se na to musí pomale a hodně dlouho předehru musíte mít :) Žádný strachy, ono až začnete s předehrou, strach se tě pustí!!! :)

  • Ahojky podle mě to musíš sama cítit, jestli jo nebo ne, pokud tě přepadne strach do ničeho se nenuť, a pokud přece, tak se vybav lubrikačním gelem, z vlastní zkušenosti vím, že první sex je hodně o stresu, takže nemusí vše být uvolněné, jak má být, a s lubrikačním gelem je to brnkačka :)

  • vždyť máš ještě hodně času...mně to přijde v 16ti dost brzo...není kam spěchat, jestli tě má rád, tak počká.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist