Pomooc

Otázku položila: Anonymní uživatelka #50797 24.8.2011 19:24

Ahoj je mi 14 a chtěla bych spát se svím klukem protože jsme spolu dlouho a mám ho ráda. Ale bojím se to říct mámě aby se mnou došla ke ginekoložce pro antikoncepci. Jde to abych s ním spala jen s Kondomem ??

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky:) Gynekolog ti ve 14 HA nenapíše, protože sex je zákonem povolený až od 15 let. A pokud je přítel starší než ty, měl by z toho velké problémy a mohl by jít snad i sedět. Nemáš kam chvátat!:) Já jsem začala v 15 a rozhodně by mi nevadilo, kdybych začla dýl;) o nic nepřicházíš, užívat si to správně stejně začneš až budeš starší.

    Jak dlouho spolu jste?:) Neboj se, nebudu ti nadávat, jestli chceš tak si s tebou o tom v klidu promluvím;)

  • Máš ještě čas. Jde to jen s kondomem, ale minimálně do 15 si počkej.. nebo aspoň do 16.

  • Nikam nespěchej, jsi ještě hodně mladá. Já měla sex v 18 a ničeho nelituji :) Jen s kondomem to samozřejmě jde. Než by sis nechávala napsat HA, zjisti si o tom co nejvíce informací, není to zrovna nejlepší pro tělo, obzvlášť poslední dobou se na internetu objevili velice zajímavé články... Gynekolog ti HA předepíše až od 15 let (pokud se to netýká zdrav. problémů), dříve ne. Jinak, kdyby si svojí mamince řekla, že chceš spát se svým přítelem, asi by nebyla nadšená, vzhledem ke tvému věku.

  • Sice nemáš kam spěchat. Ale v každé nemocnici většinou bývá dětská gynekoložka. Když jsem měla 14 jako ty, tak jsem tam šla s kamarádkou. Antikoncepci nám napsala. Ikdyž sme řekli, že máme problémy s akné. Ale přesto ti ji radši napíše, než aby jsi pak přišla těhotná ;)

  • petulinkaa1324.8.2011 23:27

    Je lepsi pockat do 15ti,ja teda spala poprve s klukem ve 14ti,mela jsem dva mesice pred 15tymi narozkami a nelituji toho,ale je lepší počkat..i kdyz o veku to neni,muzes byt treba vyzralejsi na svuj vek,ale HA ti napisou jen ze zdravotnich problemu,to mela moje spoluzacka,ta ji brala od 13ti let.

  • KaJkAxD: můžeš mít sex ve 14 s kondomem. Už sis ale přečetla, co sex, dříve než po uplynutí 15. narozenin obou zúčastněných, obnáší. Já jen chci reagovat na tvou otázku: "A co když se s ním vyspím a nikdo se to nedozví ?? "

    Taky mi bylo 14, můj tehdejší přítel po mě chtěl sex. Já jsem ale naštěstí měla tolik rozumu a uvědomila jsem si, že můžu mít nějaký problém, kvůli kterému bych musela navštívit gynekologa před 15. narozeninami a ten by to poznal, že už sex byl a nastal by veliký problém. A jak už tady bylo napsáno, tak by měli problém mí rodiče a přítel.

    Jo, a abych to dopsala: sex jsem příteli nepovolila a hádej, co udělal. Rozešel se se mnou a našel si jinou, protože čekal, že mu jiná (mladší než já) dá.

    Takže jestli tě přítel miluje, počkáte spolu na váš první sex do tvých 15. narozenin. A pokud budete chtít, můžete je oslavit třeba spolu v posteli. :)))

    PS: nezapomeň na kondom!

  • Ahoj, samozřejmě že to jde jen s kondomem, ale upřímně si myslím, že spěcháš a není kam. Já o to přišla v 16, a co bych dala za to, aby to bylo později, alespoň o dva roky. Ale čas vrátit nejde. Říká to spousta žen, takže na tom asi něco je.

    Nehledě na to, že to je nelegální.

    Takže ti doporučuji jen mazlení. Zažila jsem několik krásných orgasmů bez styku a stálo to za to... :-)

  • jde to ale neni to tak spolehlive jako antikoncepce,a ke gynekolozce muzes jit i sama,nepotrebujes k tomu mamku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 568 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist