Polycystické vaječníky - zkušenost? jak jste otěhotněly?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #177240 30.5.2017 12:28

Ahoj holky, bylo mi giagnostikováno PCOS na základě snažení o mimi, protože jsem nemenstruovala,podle teplot žádná ovulace (jen v lednu ale to bylo spontánní potrat-další příznak synddromu,už jsem prožila třetí SP), vždycky ms tak ob měsíc (60dní cyklu), začaly mi (trvá to tak cca rok co jsem si všimla) růst tvrdé a tmavé chloupky (knírek, brada, břicho, prsa)...váha o 15kg šla nahoru a nic s tím nejde dělat,no hrůza... pak mi teda z hormonálního profilu vydedukovali toto...

máte některá zkušenost s tímto syndromem?
co vám pomohlo k otěhotnění? (bylinky, předepsané léky, apod.)

vzhledem k tomu že v srpnu to bude rok snažení, tak hormonální léčba proběhne až od září, ale jde to vůbec přirozeně s tímto syndromem?

Děkuji

  • 15.07.2017 18:16:46 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Veronika3230.5.2017 15:02

    Ahoj, ano, lze s Pcos otěhotnět. Otěhotněla jsem nyní po léčbě Clostilbegytem a po Pregnylu,doufám, že to bude v pořádku,mám za sebou dost neúspěšných těhotenství. Ideální na srovnání cyklu je Utrogestan. A co se týká váhy-omezit pečivo-nejlépe vypustit bílé úplně, sladké, hodně pít, jíst zeleninu a ovoce(to dopoledne) a kila půjdou dolů sama.Pcos není jen o váze(já mám 155cm a 45kg)

  • Ahoj, jde to relativne bez problemu - najdi si na internetu informace na tema hormonalni joga. Na tento problem je jako stvorena a spoustu dalsich. Vim, ze se joga muze zdat jako nesmysl, ja na tyhle veci nikdy neverila. Ale pri dlouhe snaze otehotnet mi ji taky nekdo doporucil. Ja mam jiny problem nez ty, a kupodivu mi hormonalni joga velmi rychle vyresila hodne zdravotnich potizi. Zmizely mi i cysty a vim, ze na polycysticke vajecniky zabira spolehlive.

  • Me se zadarilo az po peti letech s IVF. Bylinky a vsechny pokusu s doplnky stravy,cvicenim,zhubnutim atd nepomohly. :-(

  • petulinkaa1331.5.2017 17:45

    Neboj,jde to,v r.2010 mi PCOS diagnostikovali,jeliko od r.2007 jsme se snazili o prcka a nic,bez MS,kg nahoru chloupky,zavodnena,no desny,vymenila jsem 4x gynekologa.V r.2011 jsem prestala kourit,zhubla cca 15kg,Ms se zpravidelnovala sama a poprve 2/2012 otehotnela,sice jsem potratila v breznu,ale v cervnu jsem nasla opet // a 02/2013 se nam narodila dcera.Brala jsem vsechno mozny,od hormonu,po prirodni medicinu a k nicemu,hlavne ty hormony! Ve 2 letech dcery jsme se zacali snazit o druhe a o dva roky dele ted pred tydnem jsem nasla na testu // ;-) opet cekame v unoru :-D a nic jsem nebrala,opet par kg zhubla,to udela nejvic!! Nez hormony a podobne do sebe neco rvat 8-o to je rada za me,vypustit,uzivat zivota jinak a delat neco pro sebe protoze chces,ne ze musis! ;-) drzim palce ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist