Pohyby v druhém těhu

Otázku položila: AjdaK 7.2.2021 21:05

Hezky večer přeji, mohu se zeptat kdy jste začali cítit pohyby u druhého tehotenstvi s placenou vpředu? Jsem 19tt a zatím nic. Jsem z toho trochu nervózní. Od začátku mám problémy, nejdřív polypy na hrdle, pak hematom 5x3 cm a od 7 týdne bez přestávky spinim a slabe krvacim. Dekuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • S placentou na predni stene to žádný zázrak s pohyby nebude.Mela jsem ji takto u prvního dítěte a pohyby nebyly intenzivní jako v druhém těhotenství kde byla placenta na zadní stěně.V prvním těhotenství byly pohyby od 22tt a v druhém v 18tt,ale to jen diky te placente vzadu,kdyby byla vepředu tak neverim,ze tak brzy vim o pohybech.

  • Zažívám už své 3. těhotenství s placentou v předu, 2* jsem.ji měla vzadu a je to velký rozdíl..Zrovna ve druhém těhotenství s placentou vpředu jsem pohyby necítila vlastně až do porodu, jen velmi, velmi slaboučce v naprostém klidu (hodně záleží, jak je miminko akční a jakou má polohu a tohle bylo prostě hodně zádíčky k placentě a ještě určitě, vzhledem k aktvitě a množství spánku po porodu, lenivější, spavé, zato já musela lítat kolem akčního batolete celý den...Ale vše bylo v pořádku..Jinak od toho 19.tt jsem mohla u ostatních těhotenství s placentou v předu zachytit první jemné pohyby a být si jimi už jistá, ale člověk asi taky musí vychytat tu dobu a zrovna odpočívat, ještě to není časté, ale pohyby pak už rychle zesilují a jsou častější a častější a jdou cítit a hmatat tedy z boků, tam, kde je placenta, tam bývá klid..
    S placentou vzadu (ne 1.těhotenství) jsem v 19.tt cítila pohyby i při intenzivní jiné činnosti, nedalo se to přehlédnout a pohyby v klidu od 16.tt.

  • Ja teda placentu mam vzadu, ale kamaradka mela vepredu a prvni pohyb zaznamenala az ve 24tt a to byla tehotna prave podruhe :-) takze bych se neplasila :-)

  • Já s placenou v předu, nízko, jsem cítila pochyby cca od 15tt u obou dětí, ale jsem hubená, tak si myslím že to bude i tím.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist